Wie volgt de voorgaande winnaar Hans Roovers van Avenue44 op? FOTO STELLA MARIJNISSEN
Wie volgt de voorgaande winnaar Hans Roovers van Avenue44 op? FOTO STELLA MARIJNISSEN

Vier kanshebbers voor Rabobank Beste Starterprijs

ETTEN-LEUR - De vier kanshebbers voor de Rabobank Beste Starterprijs zijn bekend. BREINKONIJN, The Wedding DJ, Jes Coaching met Paardenkracht en Via Viv zijn genomineerd. Op 23 mei wordt tijdens de Pré Bov party op de KSE bekend gemaakt wie de felbegeerde trofee mee naar huis mag nemen.


De organisatie van de Pré Bov party is in handen van de Beste Ondernemers Visie (BOV), een initiatief van JCI Etten-Leur. Vanaf 19.50 uur gaat de theaterzaal van de KSE open voor belangstellenden. Om 20.00 uur start de Pre Bov party onder de naam van 'JCI Late Night' officieel. Om 21.30 uur volgt een lezing van René Savelberg, voormalig CEO van fastfoodketen McDonald's. Hij werkt tegenwoordig als business accelerator en vertelt over het 'geheim van groeikracht'.

Finalisten BOV-trofee

Daarna maakt de organisatie de drie finalisten bekend voor de BOV-trofee. De prijs wordt uitgereikt tijdens Lekker Etten-Leur op 6 september. Zes bedrijven strijden om een plek in de finale. Het gaat om BrownieS&DownieS, Gall & Gall Janssen, de Herbergier Etten-Leur, Huiskamerhypotheken, Miss Troubleshooter en Praxis. Na bekendmaking van de finalisten, wordt de Rabobank Beste Starter Prijs 2019 uitgereikt. Tenslotte is het tijd voor de netwerkborrel.

BREINKONIJN

De genomineerde onderneemster Romana Buijs is de drijvende kracht achter BREINKONIJN. Zij geeft trainingen aan ondernemers, bedrijven en organisaties in de ontwikkeling van het creatieve denkvermogen. Daarbij concentreert ze zich op het aanleren van simpele praktische skills en tools die ze meteen kunnen integreren in hun dagelijkse werkzaamheden.

The Wedding DJ

The Wedding DJ verzorgt het muzikale entertainment op huwelijksfeesten. Dat loopt volgens mede-eigenaar en DJ Albert Verwater als een speer. Begin mei 2019 hadden 56 bruidsparen hun vertrouwen uitgesproken in het bedrijf. The Wedding DJ bestaat uit vier bruilofts-DJ's die zich hebben verenigd in een samenwerkingsverband.

Jes Coaching

Jes Coaching met paardenkracht richt zich op het coachen van kinderen en jongeren. Dat doet eigenaresse Jessika Holl met haar paarden. Zij helpt kinderen in hun ontwikkeling in een kleinschalige en prikkelarme omgeving. Daarbij richt ze zich op verschillende doelgroepen. Zij geeft niet alleen individuele coaching, maar ook biedt ook trainingen op het gebied van sociale vaardigheden.

VIA VIV

Vivian van Wordragen heeft zich VIA VIV gespecialiseerd in het importeren en het verkopen van Italiaanse olijfolie en truffelproducten. Ze lanceerde daarbij haar eigen olijfolie- en truffeldelicatessenlijn. Haar producten worden verkocht in lokale Etten-Leurse winkels, maar gaan ook naar regionale toeleveranciers.

Live meemaken wie de Rabobank Starter Prijs wint? Dat is mogelijk. Kaartjes voor de Pré Bov party zijn voor 18 euro te koop via www.lekkeretten-leur.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief