Foto: Yori Pers

Etten-Leurse DJ Yora draait in nachtclub Hongarije

ETTEN-LEUR - De Etten-Leurse DJ Yora beleeft zijn eerste internationale doorbraak als DJ. Hij is in de nacht van 23 op 24 mei de hoofdact van nachtclub Secret Rooms in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Deze club wordt bezocht door mensen uit heel Hongarije. Er kunnen 3.000 mensen tegelijkertijd in. 


Yora, in Etten-Leur beter bekend als Yoram Groen, timmert sinds zijn negende aan de weg als DJ en sound designer. Hij kreeg toen zijn eerste DJ-set. Hij liep algauw tegen de beperkingen van deze installatie aan en kocht van zijn spaargeld een professionele controller en software om muziek te maken. In de muziek- en internetwereld werd Yoram bekend als Yora en bouwde hij een wereldwijd netwerk op. De 18-jarige DJ wordt al enige tijd gevolgd door promotors, mensen die talenten naar clubs en events over de hele wereld halen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief