Opperste concentratie bij verdedigen Rood Wit JO19-1 aanval. FOTO FRED VAN TOLEDO
Opperste concentratie bij verdedigen Rood Wit JO19-1 aanval. FOTO FRED VAN TOLEDO Foto: Fred van Toledo

Kampioenendag bij vv Internos

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Zaterdag 18 mei werden 3 teams kampioen. Alle 3 wisten ze in hun uitwedstrijd genoeg punten te halen om onbereikbaar te worden voor hun concurrenten. Internos JO14-1 behaalde een nipte 2-3 overwinning tegen TSC JO14-4. Internos JO14-1 heeft de volle buit behaald na 10 wedstrijden en is niet meer in te halen met nog maar een wedstrijd te gaan a.s. zaterdag.

Internos JO17-1 liet er geen gras over groeien wie de beste was tegen directe belager op de tweede positie, WDS'19 JO17-1 en won met 0-3. Ook Internos JO17-1 wist alle 9 wedstrijden tot nu toe te winnen. En er is a.s. zaterdag nog wel een thuiswedstrijd tegen SCO JO17-1 te spelen, maar daar kan de eerste plek niet meer verspeelt worden.

Het meest billenknijpen was het nog voor Internos Za3 dat het ook moest doen tegen directe concurrent Dubbeldam Za2 in Dordrecht. Ze wisten een zuinige 1-1 te behalen maar dat ene puntje was genoeg.

Alle 3 de teams gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

Afsluiting seizoen op 1 juni IC-Dag

Voor de jeugd begint het om 10.00 uur en zal rond 13.00 uur afgelopen zijn. Dit is voor de teams JO-07 t/m JO-14. de Activiteitencommissie van Internos organiseert de IC-dag voor de jeugd, met medewerking van Voetbal City en DJ Torro. Voor de senioren, 18+ leeftijd, is er het 7x7 toernooi. In de ochtend poules en na de lunch is er een knock out fase voor zowel de verliezers als de winnaars van de poule rondes Meer over dit onderwerp en inschrijven via de link op de site van internos www.vvinternos.nl of direct: https://www.vvinternos.nl/7x7-toernooi2019/

JO19-1 bezig aan een goede reeks

Afgelopen zaterdag werd er alweer, een zuinige, 1-0 overwinning behaald op Rood Wit JO19-1. Alhoewel de eindstand het niet aan geeft was deze overwinning geheel verdient voor een goed en degelijk spelend Internos. Omdat koploper Beek Vooruit verloor van nummer 3 Groen Wit staat Internos nu op een gedeelde eerste plek met Beek Vooruit, dat wel een beter doelsaldo heeft. Internos JO19-1 mag volgende week naar nummer 3 Groen Wit in Breda. Als het zelf wint zouden ze zelf nog kampioen kunnen worden afhankelijk van de uitslag van Beek Vooruit in Zevenbergen tegen Virtus.

Internos wint laatste thuiswedstrijd niet

TSVV Merlijn was de tegenstander en die gingen flitsend van start. Binnen 17 minuten hadden ze 3x raak geschoten en stond een verrast en verbijsterd Internos tegen een 0-3 achterstand aan te kijken. De Internos mannen gaven de moed niet op maar toonden verkracht, zoals wel vaker vertoond, en gingen in de achtervolging. Achtereen volgens waren het Kjell, Morris en Davey die scoorden en zo was het vlak na het begin van de tweede helft 3-3. Internos drong wel aan maar wist niet zoveel kansen te creëren als TSVV Merlijn. Uiteindelijk benutte Merlijn nog een kans en won met 3-4.

Einde seizoen – materialen inleveren

Tijdens de IC-dag op 1 juni 2019 kunnen de leiders hun materialen inleveren. De leiders en trainers die stoppen ook graag de sleutels en jas inleveren. Wim van de Bemt en Cees Schuurmans zijn die dag aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.

Bekendmaking jeugdteams nieuw seizoen

Uiterlijk 7 juni zullen de teams bekend gemaakt worden via de website. De 1ste letter van de voornaam en de achternaam zullen dan gepubliceerd worden. Mocht er bezwaar zijn tegen de publicatie van de naam, dan graag een mail sturen naar secretaris@vvinternos.nl. De desbetreffende namen zullen dan onzichtbaar worden gemaakt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief