Pro Musica tijdens de repetitie.
Pro Musica tijdens de repetitie. Foto: Rein Nuiten

Bijzondere inloopmiddag in De Linde

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Wijkbelang Centrum-Oost organiseert diverse activiteiten in deze gezellige wijk van Etten-Leur. Veel van die activiteiten vinden plaats in en om De Linde. Alle activiteiten die Wijkbelang Centrum-Oost organiseert zijn ook toegankelijk voor mensen die niet in de wijk Centrum-Oost wonen, tenzij dat nadrukkelijk in een publicatie wordt vermeld.

Zo is er zondag 26 mei weer een inloopmiddag. Dit keer wel een heel bijzondere inloopmiddag. Pro Musica en het Zwanentranen koor treden namelijk die middag ook op in De Linde. Dat belooft dus een fantastische middag te worden. Eenieder is bij deze, mede namens Pro Musica en het Zwanentranen koor, van harte uitgenodigd voor een geweldige inloopmiddag. Zowel belangstellenden uit de wijk Centrum-Oost als allen die van de fantastische klanken van Pro Musica en de erg mooie zang van het Zwanentranen koor willen genieten. De toegang is gratis en het eerste kopje koffie / thee wordt je aangeboden door Wijkbelang Centrum-Oost.
Het optreden van Pro Musica begint om 13.30 uur. Vriendelijk verzoek van de muzikanten is om op tijd aanwezig te zijn en tijdig een mooi plaatsje in de zaal te zoeken, zodat er zo weinig mogelijk verstoring is tijdens het optreden. Wijkgebouw De Linde is zeker al vanaf 13.00 uur geopend. Het optreden zal duren tot ca. 17.00 uur. Natuurlijk zijn er ook enkele pauzes, waarin de medewerkers van De Linde tot je dienst zijn voor een drankje.
Tot ziens dus op zondag 26 mei in De Linde, Wipakker 16 in Etten-Leur. Ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig! Te voet of met de fiets ook bereikbaar vanaf de Lambertusstraat! Veel plezier alvast tijdens deze gezellige zondagmiddag!

Het Zwanentranen koor in vol ornaat.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief