Team Swietelsky Go4Life. FOTO AD VAN DE LUIJTGAARDEN
Team Swietelsky Go4Life. FOTO AD VAN DE LUIJTGAARDEN Foto: Ad van de Luijtgaarden

Swietelsky Go4Life krijgt warm onthaal op Havenfeesten

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Tijdens het Pinksterweekend stort Etten-Leur zich in de Havenfeesten. Dat geldt niet voor het Etten-Leurse team Swietelsky Go4Life. Dit team begint op zaterdagmiddag om half twee in Parijs aan de Roparun, een estafetteloop naar Rotterdam. Vanaf de start gaat het in één ruk door naar de finish op maandagmiddag 10 juni in het Rotterdamse centrum op de Binnenrotte. Daarna komt het team in sneltreinvaart naar Etten-Leur om rond 18:00 uur bij Café Roeloffs groots te worden ontvangen.

De ontvangst bij Café Roeloffs gebeurt als onderdeel van het programma van de Havenfeesten. Daar is op deze 2e Pinksterdag een podium opgesteld waar de bekende E-L band al vanaf 16:00 uur live muziek brengt.

Roparunteam Swietelsky Go4Life heeft een jaar naar deze monstertocht toe gewerkt en er alles aan gedaan om met een fit team te kunnen starten. En dat is niet alles. Het hele jaar zijn de handen uit de mouwen gestoken om via diverse acties en sponsoring zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Daarmee is een mooi bedrag opgehaald. Het Roparunteam is blij dat hierdoor een flinke som geld geschonken kan worden aan het Etten-Leurse hospice Marianahof.

Cheque voor Marianahof

Vertegenwoordigers van het Marianahof zullen op 10 juni bij de ontvangst van het team bij Café Roeloffs aanwezig zijn. Zij ontvangen via een cheque het door het team opgehaalde bedrag. Genoeg redenen om een gezellige middag door te brengen bij Café Roeloffs op 10 juni vanaf 16.00 uur! Het team en Marianahof extra steunen kan via een donatie in de collectebus bij Café Roeloffs of via www.team248go4life.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief