Bezoekers genieten van mooie muziek.
Bezoekers genieten van mooie muziek. Foto: Rein Nuiten

De Linde inloopmiddag zeer geslaagd

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Zondag 26 mei was het een gezellige drukte in De Linde. Wijkbelang Centrum-Oost had er de maandelijkse inloopmiddag en Pro Musica en het Zwanentranenkoor hadden er een gezamenlijk optreden. Alle reden voor velen om daarvan te gaan genieten.

Om klokslag 13.30 uur gaf de dirigent van Pro Musica het startsein voor het eerste muziekstuk. Na ongeveer een half uur was het de beurt aan het Zwanentranenkoor, tot de pauze omstreeks 14.30 uur. De bezoekers kregen van Wijkbelang Centrum-Oost een kopje koffie of thee aangeboden, waarvan ruim 60 mensen graag gebruik maakten. Samen met de leden van Pro Musica en de dames en heren van het Zwanenetranenkoor volle bak dus voor de bar in De Linde. Met wat hulp van een aantal bekenden werd alles keurig in goede banen geleid. Na de pauze speelde Pro Musica nog ruim een half uur bekende nummers. Vervolgens is tot ca 16.30 uur genoten van het Zwanentranenkoor.
Allen waren erg enthousiast over deze muziekmiddag en de wens is dan ook uitgesproken om dat zeker nog eens te herhalen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief