Feestelijk onthaal van leerkrachten obs De Toverlaars tijdens het jubileumfeest.
Feestelijk onthaal van leerkrachten obs De Toverlaars tijdens het jubileumfeest. Foto: Linda Plandsoen

Feest op obs De Toverlaars vanwege 20 jarig bestaan

algemeen

ETTEN-LEUR - Afgelopen week was het groot feest op obs De Toverlaars van Stichting Leersaam. De openbare basisschool in Etten-Leur Noord bestaat 20 jaar. Om dat goed te vieren is een week vol activiteiten binnen en buiten de school georganiseerd.

Maandag stond cultuur centraal. De leerlingen hebben ‘s morgens dansworkshops gevolgd. Zo werd in korte tijd een dansvoorstelling in elkaar gezet. ‘s Middags stonden alle leerlingen op het grote podium van de Nieuwe Nobelaer en brachten de voorstelling ten tonele aan ouders, vrienden en familie.
Dinsdag ging heel De Toverlaars op schoolreis.
Woensdag is bewust gekozen voor een rustige dag: leerkracht en leerling in pyjama naar school om samen film te kijken. De leerlingen hebben ervan genoten!
Donderdag stond in het teken van het 20-jarig jubileum, dresscode ‘glitter & glamour’. Op het schoolplein werd het hele team door de oudervereniging en alle leerlingen van de school in stijl over de rode loper onthaald. Na een gezellige dagopening feestten de kinderen en leerkrachten verder in de klas. Op deze jubileum-dag hebben alle kinderen ‘s morgens deelgenomen aan diverse workshoprondes. Tussen de middag stond een heuse frietkar klaar om alle kinderen te voorzien van frietjes en een snack. De schooldisco sloot de feestdag spetterend af.
Om alle leerlingen bij te laten komen van deze intensieve leuke feestweek zijn ze op vrijdag een dag vrij geweest.
Deze geweldige feestweek kwam tot stand in samenwerking met lokale ondernemers en betrokkenen o.a. onze oudervereniging, hulpouders, dj Wesley en het team van obs De Toverlaars.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief