Afsluitng seizoen voor jeugd. FOTO FRED VAN TOLEDO
Afsluitng seizoen voor jeugd. FOTO FRED VAN TOLEDO Foto: Fred van Toledo

Mooie afsluitende IC-dag bij vv Internos

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Vandaag, zaterdag 1 juni, werd traditioneel het voetbalseizoen van vv Internos afgesloten met de IC-dag. Voor de senioren betekent dit een 7x7 toernooi, voor de jeugd een heleboel (voetbal) activiteiten.

Het weer was prachtig en met de aanwezigheid van alle jeugdteams tot en met JO14, was het een gezellige boel. Er werd onderling flink gestreden bij de verschillende activiteiten zoals onder andere levend tafelvoetbal, knikkervoetbal en snelheid schieten. Tussendoor was er tijd voor een suikerspin en ijsje verzorgd en gesponsord door Gelateria Prego. Hartelijk dank hiervoor! Met het warme weer moet er natuurlijk ook genoeg gedronken worden, dat was ook geen probleem want er was ranja in overvloed. Al met al was het een geslaagde ochtend. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van: Wim Baremans, Wim van de Bemt, Lauran Kerstens, Leonardo Krijnen, Cees Schuurmans, Ab Klippel, Ferry Groothedde, Joop Blaakman, Jan Moerkens, Henk Schoone, Chris Braspenning, Ralph Peeters, Lars van de Wijdeven, Damian Peeters, Alex van Bedaf, Richard Hof, Anne Verwijmeren, Maud, Marith en Laura en natuurlijk alle begeleiders van de teams. Allemaal hartelijk bedankt!! De Activiteitencommissie Jeugd.

7x7 toernooi

Voor de senioren sloot het seizoen af met een 7x7 toernooi. In de warmte van de dag viel het voetballen af en toe niet mee. Zeventien teams, met fraaie namen als Parels van het Zuipen, Op papier al kampioen of FC Bobbel, speelden in de ochtend in een poule hun wedstrijden. Na de lunch pauze werden de knock out ronden gespeeld. de nummers 1 van elke poule om de hoogste eer, de nummers 2 van elke poule om de 5 t/m 8 plaatst enz. Uiteindelijk won de ploeg met de beste conditie, waarschijnlijk! Dat waren de Parels van het Zuipen (foto aanvoerder Rik ontvangt de "Cup"). De organisatoren worden natuurlijk heel erg bedankt voor hun inzet.

Bekendmaking jeugd teams nieuwe seizoen

Uiterlijk 7 juni zullen de teams bekend gemaakt worden via de website. De 1ste letter van de voornaam en de achternaam zullen dan gepubliceerd worden. Mocht er bezwaar zijn tegen de publicatie van de naam, dan graag een mail sturen naar secretaris@vvinternos.nl. De desbetreffende namen zullen dan onzichtbaar worden gemaakt. Kijk voor het laatste nieuws altijd op de site www.vvinternos.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief