Deelnemers die vertrekken tijdens de motor avond vierdaagse. FOTO AD VAN GILS
Deelnemers die vertrekken tijdens de motor avond vierdaagse. FOTO AD VAN GILS Foto: Ad van Gils

Speedy's Motor Avondvierdaagse

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - MC. Speedy Gonzales nodigt je hierbij uit voor deelname aan de Speedy Motor Avondvierdaagse ook wel bekend als de Speedy’s 4-Days van 17 t/m 20 juni.

De Speedy’s 4-Days wordt uitgezet door een team van ervaren motorrijders. De routes zijn ongeveer 85 km. lang en gaan elke avond vanuit Etten-Leur naar een andere windrichting. Ongeveer halverwege de route is er een pauzeplaats waar je gezellig met andere motorrijders van gedachte kunt wisselen. Je hoeft geen lid te zijn van MC. Speedy Gonzales of een ander motorclub om aan de 4-Days deel te nemen. Het is juist een leuke gelegenheid om als individuele motorrijder kennis te maken met de motortoerwereld en te genieten van vier mooie avond motortoerritjes. Er wordt vaak gereden in kleine groepjes, maar je mag natuurlijk ook alleen rijden.

De inschrijving en vertrek is tussen 19:00 en 20:00 uur bij Hof van Holland (Café Roeloffs) Aan het Van Bergenplein 41 4871CD in Etten-Leur. Achter het Hof van Holland is een ruime parkeerplaats waar genoeg ruimte is voor alle motoren. Het parkeren wordt door onze parkeerbegeleiders in goede banen geleid.

Het is ook mogelijk om per avond in te schrijven. Je ontvangt de route en algemene informatie. De routes worden na inschrijving geladen in je Garmin of TomTom navigatiesysteem.

De duo- en zijspanpassagiers mogen bij Speedy altijd gratis mee.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de open ritten van Speedy schrijf dan in voor onze nieuwsbrief op www.mcspeedygonzales.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief