Burgemeester Miranda de Vries schenkt namens Gemeente Etten-Leur een waardecheque aan de voorzitter van TTV Tanaka, Rob van Gogh. FOTO BEN DE GRAAF
Burgemeester Miranda de Vries schenkt namens Gemeente Etten-Leur een waardecheque aan de voorzitter van TTV Tanaka, Rob van Gogh. FOTO BEN DE GRAAF Foto: Ben de Graaf

50-jarig jubileumweekend TTV Tanaka groot succes

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Er kan met veel positiviteit worden teruggekeken op het jubileumweekend van Tafeltennisvereniging Tanaka! Drie dagen lang was het feest in verband met het gouden jubileum op 30 mei. Iedere dag stond weer in het teken van andere activiteiten.

Op Hemelvaartsdag, 30 mei, bestond Tanaka precies 50 jaar. Deze dag stond dan ook in het teken van de officiële viering van de mijlpaal. Iedereen kon een kijkje nemen door de Wall of Fame en zo de historie van de vereniging terugzien of in de speelzaal een batje ter hand nemen in de tafeltennistuin. Om vier uur kregen de aanwezigen een demonstratie van Eredivisiespeler Frank Hollak en Nederlands kampioen (en tevens oud-lid) Rajko Gommers. Al klap op de vuurpijl was burgemeester De Vries aanwezig om een leuke speech te geven en tevens het herdenkingsteken te onthullen.

Op vrijdag 31 mei was het de beurt aan de jeugdleden van Tanaka. Na een intensieve en leerzame clinic van MJ Tafeltennis werd na een goede maaltijd de bowlingbaan opgezocht, waarna men zich op kon gaan maken voor de slotdag.

Die slotdag, zaterdag 1 juni, werd groots begonnen en geëindigd. In de middag konden leden en oud-leden deelnemen aan een Reünietoernooi. In een A- en B-groep bleken uiteindelijk Frank Hollak en Marcel de Bloeme de sterkste. Nadat men ook hier had genoten van een maaltijd werd het jubileum feestelijk afgesloten in de kantine van de Tanakahal. Met een feestavond kwam er op deze manier een uitstekend einde aan een historisch weekend.

TTV Tanaka wil alle aanwezigen ontzettend bedanken voor hun aanwezigheid. Mede dankzij hun was dit een jubileum om niet snel te vergeten!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief