Teamfoto JE1. FOTO WIM DIJKMAN
Teamfoto JE1. FOTO WIM DIJKMAN Foto: Wim Dijkman

JE1 speelt een spannende wedstrijd tegen Pelikaan JE1

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Voor de jongens JE1 van HCEL stond op zaterdag 25 mei jl. de thuiswedstrijd tegen Pelikaan JE1 op het programma. Met één verloren wedstrijd in de lentecompetitie gaan de jongens van Etten-Leur voor het kampioenschap.

Na een gezellige warming-up startte de wedstrijd onder leiding van 2 jeugdscheidsrechters. Door benutting van het hele veld en zoeken naar de ruimtes kwamen de jongens snel voor. Mooie passes vanuit het middenveld brachten de spitsen in de positie om te scoren daarbij liet de verdediging liet weinig gaten vallen. Het resultaat tijdens de rust: 7-0 voor Etten-Leur. Aangemoedigd door enthousiaste ouders startte de tweede helft. Het moment om verder te werken aan de ontwikkeling van techniek en het leren spelen op andere posities. De tweede helft was daardoor mooi in evenwicht en de wedstrijd eindigde in 9-2. Met nog 1 thuiswedstrijd nadert de ontknoping van de competitie.

Zaterdag 22 juni volgt het slottoernooi. De jongens spelen dan nog een keer tegen de teams van lentecompetitie waarna de winnaar van de competitie volgt.

Tijdens het seizoen is het team gegroeid met nieuwe spelers. De jongens krijgen tijdens de trainingen en wedstrijden de ruimte om zich te ontwikkelingen onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers. Mocht je een keer zin hebben om mee te trainen en te spelen met de jongens van HCEL, kom een keer kijken tijdens een training of kijk voor proeftrainingen op www.hcel.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief