De dagprijswinnaar, Henk Kokke.
De dagprijswinnaar, Henk Kokke.

Derde wedstrijd zaterdagochtendcompetitie HSV De Kleine Voorn

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Ondanks de vele regen die zaterdag uit de hemel neerdaalde, hebben de dertien deelnemers aan de derde wedstrijd van de zaterdagochtendcompetitie deze wedstrijd nagenoeg onder droge omstandigheden kunnen vissen. De vangsten waren duidelijk beter dan tijdens de twee eerdere wedstrijden toen er respectievelijk 46 en 81 vissen werden gevangen. Deze wedstrijd brachten de dertien deelnemers 116 vissen op het droge.

Voor de derde keer op rij lukte het Michael van Ginneke om de eerste plaats in zijn vak te bemachtigen. Deze keer deed hij dat door in vak B. en de meeste vissen te vangen van alle deelnemers en daarmee ook het hoogste puntentotaal van allemaal te scoren. Michael ving er twintig die een waarde hadden van 435 punten. Na de vorige keer de dagprijs te hebben gewonnen nu weer een resultaat om mee thuis te komen voor Peter Mathijssen. Met 146 punten die hij realiseerde door zestien vissen te vangen, behaalde hij plaats twee in zijn vak. Onze wedstrijdleider, Ad Voermans, maakte het podium in vak B compleet. Ad had slechts drie vissen nog om 101 punten op de teller te brengen.

In vak A een eerste plaats voor Henk Kokke met 182 punten en zes vissen waarvan één de grootste vis was die zaterdag is gevangen en wel een brasem van 96 punten (53 cm.). Hierdoor mag Henk voorafgaande aan de volgende wedstrijd de dagprijs in ontvangst nemen, een prijs die per wedstrijd wordt uitgereikt aan de visser die die dag de grootste vis vangt. Tweede in dit vak werd Cees van Gils die met tien vissen 165 punten op het scorebord zette. Johan Hultermans werd derde met zeventien vissen die 101 punten vertegenwoordigden.

De volledige uitslag is: Vak A: 1. Henk Kokke 182 pnt; 2. Cees van Gils 164 pnt; 3. Johan Hultermans 119 pnt; 4. Cees Damen en Louis Melisse 81 pnt; 6. Cees Maas 71 pnt; 8. Cees van Gastel 30 pnt. Vak B: 1. Michael van Ginneke 435 pnt; 2. Peter Mathijssen 146 pnt; 3. Ad Voermans 101 pnt; 4. Bart Klep 98 pnt; 5. Wim Heymans 55 pnt; 6. John Mathijssen 52 pnt.

Programma

Donderdag 20 juni: vierde wedstrijd zomeravondcompetitie. Vissen van 18:45 tot 20:45 uur in de Schoenmakershoek. Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs.

Donderdag 4 juli: vijfde wedstrijd zomeravondcompetitie. Vissen van 18:45 tot 20:45 uur op de steigers in de Leurse haven. Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs.

Zaterdag 6 juli: vierde wedstrijd zaterdagochtendcompetitie. Vissen van 9:30 tot 12:00 uur op de steigers in de Leurse haven. Inschrijven tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief