Feestende Internos Za4 spelers. FOTO G. KROS
Feestende Internos Za4 spelers. FOTO G. KROS Foto: G. Kros

Internos Za4 wint promotie wedstrijd

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Internos Za4 is het gelukt om de promotie finale wedstrijd in Andel tegen Zuilichem Za2 winnend af te sluiten. Alhoewel het optische overwicht een groot deel van de wedstrijd voor Zuilichem was, was Internos de enige ploeg die na een fraaie aanval een keer wist te scoren.

Een een - tweetje op rechts na een half uur spelen tussen Patrick en Rick werd besloten met een goede voorzet van Rick. Daar was Jordi precies op tijd op de goede plek om de bal laag in de rechter beneden hoek in te schieten. Zuilichem was van slag. In de tweede helft stond Internos flink onder druk maar er werd met verstand verdedigd, af en toe kon er nog gecounterd worden. Uitblinker was doelman Sven die zeer alert en goed alle ballen pakte of weg ranselde. Eindstand 1-0 voor Internos en was de verre reis gelukkig niet voor niets. Het hele team en alle betrokken gefeliciteerd.

Indeling jeugdteams 2019-2020

De indeling is te vinden op de site www.vvinternos.nl sinds afgelopen zaterdag.

Vrijwilligers bedanktavond

Op vrijdag 21 juni van 19.00-00.00 uur is de vrijwilligers bedanktavond. Het bestuur wil alle vrijwilligers (leiders, trainers, commissies, etc.), onder het genot van een drankje en een bbq, hartelijk bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen. Partners zijn hierbij ook van harte welkom. Graag verzoeken wij jullie om, uiterlijk 14 juni, door te geven of je komt en of je partner meekomt. Dit zodat we voor het juiste aantal personen de barbecue kunnen organiseren. Doorgeven kan door het sturen van een mail naar penningmeester@vvinternos.nl met daarin je naam en of er eventueel een partner meekomt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief