Exposanten van Locatie 8. FOTO MARLENE VAN ALPHEN
Exposanten van Locatie 8. FOTO MARLENE VAN ALPHEN Foto: Marlene van Alphen

Achter de voordeur van de OAR 5de editie

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Wat gebeurt er achter de deur van locatie 8 tijdens de Open Atelier Route in Etten-Leur.

Dit jaar is het een jubileum jaar. Het is het 5e jaar dat we deze route (OAR) organiseren in Etten-Leur. En het is ieder jaar een feestje! Het is zo heerlijk om al die bezoekers te laten zien waar je het hele jaar mee bezig bent en om erover te kunnen vertellen. Dit jaar, 13-14-15 september, zijn hier weer twee nieuwe gastexposanten te zien met heel verrassend werk.

Ten eerste Yvette Rovers. Yvette is een kunstenaar die zich graag bezig houdt met verschillende disciplines, zoals schilderen, keramiek en textiel. Zij heeft haar eigen atelier geopend in een historisisch winkelpand aan de Kade in Roosendaal. Hier kunt u terecht vooruiteenlopende kunstproducten. Alles wordt handgemaakt door Yvette zelf.Het werk van Yvette wordt vaak omschreven als dromerig, decoratief en doorleefd.

Eigenlijk is Yvette voortdurend bezig met het scheppen van een fantasiewereld waarin zij graag zou willen verblijven.

Verder vindt u op locatie 8 ook het werk van Annie Lavrijssen. Zij is woont in Etten-Leur en houdt zich bezig met toegepaste textielkunst. Het liefst gebruikt zij recycling materiaal.
De technieken die zij gebruikt zijn voornamelijk weven, naaien, ausbrenner en verharden.

En dan is er uiteraard nog het werk van Marlene van Alphen te zien. Zij toont dit jaar oa. schilderijen met een Italiaans sfeertje. En grote keramische beelden en fijn porselein werk. Het zal een boeiend geheel worden en zij kijken er naar uit om u te ontvangen op het Sander 42 op 13, 14 en 15 september.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief