kermisviering in de botsautootjes
kermisviering in de botsautootjes

Speciale Kermisviering bij de botsautootjes

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Het is een mooie traditie dat er elk jaar een eucharistieviering is bij de botsautootjestent op de kermis van Etten-Leur. A.s. zondag 30 juni om 10.00 uur is het weer zover.

De botsautootjestent wordt omgebouwd tot een openluchtkerk en veel bezoekers komen naar deze bijzondere viering. Vorig jaar waren alle stoelen zo snel bezet dat er zelfs botsautootjes ingezet werden om iedereen een zitplaats te geven. Pastor Claude Covemaeker gaat ook dit jaar deze viering voor en natuurlijk zal ook deze keer zijn gitaar niet ontbreken. Ook het koor de Kerkzwervers is er weer bij en zorgt op zijn eigen wijze voor een mooie en swingende muzikale ondersteuning.

Alles is Nu

Het wordt een inspirerende viering met het thema Alles is Nu, want het is goed om in onze hectische wereld even stil te staan bij het NU en te beseffen wat werkelijk van waarde is. Dus voordat de draaimolen of de achtbaan waar ons leven soms op lijkt, weer op volle toeren draait even een moment van bezinning. De teksten en liederen zijn speciaal voor deze viering bij elkaar gezocht door de tekstgroep van het koor de Kerkzwervers in samenwerking met pastor Claude Covemaeker.

De Kerkzwervers sluiten met deze viering het seizoen 2018- 2019 af. Ze kunnen terugkijken op een mooi koorjaar met heel veel verschillende optredens. Naast het verzorgen van de vieringen in verschillende kerken in Etten-Leur en omgevingen waren er ook speciale optredens. Zo hebben ze afgelopen seizoen een prachtig optreden gehad bij de Kerstspecial van de Nieuwe Nobelaer en samen met vele andere zangers hun muzikale bijdrage geleverd bij de bijzondere opening van de Cirkel van het Leven. Deze gezellige kermisviering is nu het slotakkoord van dit muzikale jaar.

Iedereen is van harte uitgenodigd op zondag 30 juni om 10 uur aan te sluiten, op een stoel of in een botsautootje, en samen te vieren want…Alles is NU!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief