Ranny en Wim onderzoeken een CD speler. FOTO VERA VAN DEN BEMT
Ranny en Wim onderzoeken een CD speler. FOTO VERA VAN DEN BEMT Foto: vera van den bemt

Repair Café in wijkgebouw de Gong

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Zaterdag 29 juni is er weer Repair Café in wijkgebouw de Gong.

Iedereen die iets te repareren heeft, zoals een elektrisch apparaat, een kledingstuk, computer, telefoon, fiets, meubelstuk of speelgoed is welkom. Ook als je gewoon even wilt binnenlopen voor een praatje en een kop koffie of thee staat de deur voor je open.

Voor elektrische apparaten en computers geldt, dat nauwkeurig wordt onderzocht waar de storing door wordt veroorzaakt. Samen met de klant worden de opties vervolgens besproken en, indien mogelijk, wordt de reparatie uitgevoerd.

Tijdens het Repair Café is er ook computer-inloop: u kunt terecht met vragen over het werken met de computer/laptop.

Het Repair Café draait op vrijwilligers. Voor ieder van hen geldt dat ze plezier hebben in het onderzoeken en repareren, het adviseren en het delen van kennis. Allen zijn gemotiveerd om mensen te helpen. Alleen indien nieuwe onderdelen nodig zijn, worden deze betaald door de klant.

Repair Café Etten-Leur is aangesloten bij Repair Café International: wereldwijd wordt op 1700 locaties regelmatig een Repair Café gehouden. De doelstelling is overal hetzelfde: de afvalberg zo klein mogelijk houden en productie beperken waardoor er minder CO2 uitstoot is.

Loop eens binnen en ontdek wat het Repair Café voor jou kan betekenen!

Nu alvast wijzen wij erop dat het Repair Café van 28 september in verband met Burendag, wordt verplaatst naar zaterdag 21 september.

Zaterdag 29 juni van 12.00 tot 16.00 uur in wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 42, Etten-Leur. Vrije toegang.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief