Bungee trampoline. FOTO LUCIENNE DE BRABANDER
Bungee trampoline. FOTO LUCIENNE DE BRABANDER Foto: Lucienne de Brabnder

Waterpret en heel veel meer

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen zondag vond alweer de 9e editie plaats van de LeukeDingeDag.

Wederom waren we voor deze editie weer meer dan welkom op het terrein van Unitas '30. Zonder twijfel stelde Voorzitter Martin Joosen opnieuw de locatie beschikbaar voor dit goede doel en regelde, net zoals voorafgaande editie, dat er een voetbalclinic voor de kinderen georganiseerd werd.

Een hele dag van plezier en vertier voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, die in pleeggezinnen of pleeginstellingen verblijven.

Rond de 300 kinderen en hun begeleiders konden genieten van een geheel onbezorgde dag georganiseerd door de Stichting LeukeDingenDag en mede mogelijk door de inzet van ruim 60 enthousiaste vrijwilligers en de bijdrage van vele sponsoren.

Na de officiële opening konden de kinderen losgaan op onder meer de vele springkussens, paintballen, nagellakken, soapstone, make-over, fotoshoot, ponyrijden, en vele andere workshops en attracties. Vanwege het zomerse weer was er volop waterpret en was het goed vertoeven “langs de lijn” en op het voorterrein. Op zo een mooie zomerdag mag en kan water gewoon niet ontbreken.

Wij kijken terug op een mooie dag, een dag waarop alles mogelijk was! Hoe leuk is dat!

Vrijwilligers, sponsoren en kinderen met begeleiding bedankt en graag tot volgend jaar.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief