Afbeelding

Zomerkermis Etten-Leur nadert met rasse schreden

Door: Peter Houtepen Algemeen

ETTEN-LEUR - Op de Markt en het Raadhuisplein in Etten-Leur is woensdag na afloop van de weekmarkt een begin gemaakt met het opbouwen van de attracties voor de zomerkermis. 

Eerder deze week werd al begonnen met het opbouwen van de attracties op de parkeerterreinen bij Nieuwe Nobelaer en het Oderkerkpark. Vanwege de enorm hoge temperaturen kregen exploitanten van de gemeente toestemming om dit 's avonds te doen.

De kermis in het centrum van Etten-Leur begint vrijdagavond 28 juni en duurt tot en met woensdag 3 juli. De kermis telt ruim zestig attracties, zowel grote, kleine, spectaculaire en nostalgische. Er is een uitgebreid en gevarieerd kermisprogramma met bijzondere (rand)activiteiten: van het muzikale podium tot de gehandicaptenmiddag op maandag, en van de kermismis op zondag tot dagelijks optredens van artiesten. Verder is er straattheater, een heuse brassband, een meet & greet met Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant en een foto-shoot met Dicky de beer.

Op zondag 30 juni vindt overigens ook de jaarlijkse Meulemart plaats, die in de Bisschopsmolenstraat aansluit op het kermisterrein. Volg de kermis op Facebook www.facebook.com/kermisel of kijk op www.kermisetten-leur.nl

Vanwege de kermis vindt de weekmarkt van woensdag 3 juli overigens plaats op het parkeerterrein aan de Frederik van Eedenstraat/Rode Poort.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief