Badminton echt iets voor jou!
Badminton echt iets voor jou! Foto: Bestuur BC Saturnus

Aanvang seizoen en opstart-trainingen BC Saturnus

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Badminton is een snelle sport waarbij je continue werkt aan je reactievermogen, conditie, souplesse en calorieverbranding. Meer zelfs dan bij menig andere sport. Voor iedereen en zeker voor kinderen is het zeer belangrijk om elke dag goed en intensief te bewegen.

Op maandagavond 19 augustus starten we weer het badmintonseizoen en gelijk ook met de nieuwe Badminton Opstaptrainingen pupillen (6+) junioren (12+) en senioren (18+). Deze zijn speciaal bedoeld voor iedereen die eens wil kennis maken met deze snelle intensieve sport.

Pupillen (6-12 jaar) trainen van 18.30 tot 19.30 uur. Junioren (13-17 jaar) van 19.30 tot 20.30 uur, daarna vrij spelen tot 22.30 uur. Beginnende senioren (18+) trainen van 20.30 tot 21.30 uur, daarna vrijspelen tot 22.30 uur. Je traint en speelt altijd in je eigen vaste leeftijdsgroep.

In zo’n 6 weken wordt aan je de beginselen van de badmintonsport bijgebracht. Iedereen kan twee keer gratis komen meetrainen of meespelen. Rackets en shuttles etc. zijn op de club in ruime mate aanwezig. Zelf meenemen of aandoen luchtige sportkleding en binnensportschoenen. Er zijn dames- en herenkleedruimtes beschikbaar.

Gevorderde senioren kunnen eventueel direct meetrainen met de wedstrijd-groep of direct onderlinge wedstrijden spelen met de andere leden. Zelfde trainingstijd (als hierboven aangegeven), maar vrij spelen voor 18+ kan al vanaf 20.00 uur.

Ook wordt er nog gezocht naar (beginnende) rolstoelbadmintonners om deze nog kleine groep verder te versterken.

Aanmelden

Aanmelden hoeft niet, maar kan wel via bestuur@bcsaturnus.nl. Wel graag 10 minuten voor aanvang van de betreffende speeltijd aanwezig zijn om kennis te maken en korte uitleg over opstaptraining. In de sportzaal melden bij de trainer of 1 van de andere (jeugd)begeleiders.

Waar? in Het Turfschip in Etten-Leur Noord (1e verdieping).

Schroom niet en kom een keer kijken of speel direct mee. Wij zorgen voor een goede opvang van jong tot oud(er). We hebben ongeveer zo’n 30 jeugdleden en zo’n 35 senioren waarvan een deel ook deelneemt aan de regionale RBB competitie op woensdagavond.

Meer informatie is te vinden op onze website www.BC Saturnus.nl. Meer info nodig: contact dan via secretaris@bcsaturnus.nl of via bestuur@bcsaturnus.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief