Alle kunstenaars van locatie 14 boven de voordeur. Van links naar rechts: Piet van Aaken, Hanneke Messelink-Anders, Cor van Balkom, Zita Brouwers, Ria Romer, Els Timmers en Betty van de Ven. FOTO PIET VAN AKEN
Alle kunstenaars van locatie 14 boven de voordeur. Van links naar rechts: Piet van Aaken, Hanneke Messelink-Anders, Cor van Balkom, Zita Brouwers, Ria Romer, Els Timmers en Betty van de Ven. FOTO PIET VAN AKEN Foto: Piet van Aaken

Achter de voordeur van de OAR 2019

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR – Op locatie 14 Lichttorenhoofd 24 gaat de tuindeur weer open op 13, 14 en 15 september om u te laten genieten van de werken van 7 kunstenaars. Zij zullen vol trots klaar staan om het werk te presenteren dat weer uit hun handen is gekomen. U bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen en een praatje te maken om meer te weten te komen over het verhaal achter de diverse kunstwerken.

De beeldhouwgroep 'Steen in Beeld' bestaat uit een hechte groep enthousiaste mensen die geregeld bijeenkomen om hun hobby samen te delen. Er wordt met verschillende soorten steen gewerkt, van zacht tot harde steen. In de loop van de jaren heeft ieder zijn eigen stijl ontwikkeld en er wordt zowel figuratief als abstract gewerkt. De leden van de beeldhouwgroep staan in de tuin van Piet van Aaken en willen graag hun passie delen met de bezoekers. Ook zullen zij regelmatig demonstreren hoe een stuk steen verandert in een beeld.

Hanneke Messelink –Anders (KunstAnders) zal haar verfijnde pentekeningen laten zien. In al haar werk is de link met de natuur duidelijk aanwezig.

Piet van Aaken gaat de serre weer inrichten met 17 foto’s. De kleuren, het lijnenspel en de opvallende opnamen maken de foto’s heel speciaal. Hij laat zien dat ieder onderwerp dichtbij te vinden is en dat er geen grote reizen voor gemaakt hoeven te worden.

Last but not least is er natuurlijk de prachtige tuin! Tijdens de OAR zal deze als bijzondere ontmoetingsplek dienst doen waar bezoekers niet alleen de tentoongestelde kunst kunnen bewonderen, maar ook kunnen genieten van een wandeling door de weelderige hof waar de heer en vrouw des huizes met recht heel trots op zijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief