Opstart badmintonseizoen.
Opstart badmintonseizoen. Foto: Edwin Prevoo, voorzitter Bc Saturnus

Start seizoen en opstaptrainingen Badminton Saturnus

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Badminton is een snelle sport waarbij je werkt aan je reactievermogen, conditie, souplesse en calorieverbranding. Meer dan bij menig andere sport. Voor iedereen en zeker voor kinderen is het zeer belangrijk om goed te bewegen op een dag.

Op maandagavond 19 en 26 augustus starten we weer het badmintonseizoen en gelijk ook met de nieuwe Badminton Opstaptrainingen pupillen (6+) junioren (12+) en senioren (18+) voor het najaar 2019. Deze opstaptrainingen zijn bedoeld voor iedereen die eens wil kennis maken met deze mooie sport. Ook gevorderde spelers zijn van harte welkom op onze club en kunnen direct meetrainen met de wedstrijdgroepen of lekker vrij onderling spelen.

We spelen elke maandagavond in Het Turfschip in Etten-Leur Noord. In zo’n weken worden de beginselen van de badmintonsport aan je bijgebracht. Je traint en speelt altijd in je eigen leeftijdsgroep.

Pupillen (6-12 jaar) trainen van 18.30 uur tot 19.30 uur. Junioren (13-17 jaar) van 19.30 uur t/m 20.30 uur, daarna vrij spelen tot 22.30 uur. Beginnende senioren (18+) trainen van 20.30 uur tot 21.30 uur, daarna vrijspelen tot 22.30 uur.

Ook wordt er nog gezocht naar (beginnende) rolstoelbadmintonners om deze nog kleine groep verder te versterken.

Aanmelden voor gratis proefspelen en opstarttraining

Dit hoeft niet, maar kan wel via bestuur@bcsaturnus.nl. Wel graag 10 minuten voor aanvang van de betreffende speeltijd aanwezig zijn om kennis te maken en korte uitleg over opstaptraining en onze club te krijgen. In de sportzaal kun je je melden bij de trainer of 1 van de andere (jeugd)begeleiders. Rackets en shuttles etc zijn op de club in ruime mate aanwezig. Zelf meenemen of aandoen luchtige sportkleding en binnensportschoenen. Er zijn dames- en herenkleedruimtes beschikbaar.

Locatie

Waar: in Het Turfschip in Etten-Leur Noord (1e verdieping).

Schroom niet en kom een keer kijken of speel direct mee. Wij zorgen voor een goede opvang van jong tot oud(er). We hebben ongeveer zo’n 30 jeugdleden en zo’n 35 senioren waarvan een deel ook deelneemt aan de regionale RBB competitie op woensdagavond.

Meer informatie zoals contributiekosten zijn te vinden op onze website www.BC Saturnus.nl. Er bestaan gemeentelijke contributiesubsidieregelingen voor minder draagkrachtige ouders/verzorgers van jeugdleden.

Meer informatie nodig: dan graag contact dan via bestuur@bcsaturnus.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief