De winnaar van de vakantiewedstrijd, Henny Oomen.
De winnaar van de vakantiewedstrijd, Henny Oomen.

Uitslag tweede vakantiewedstrijd HSV De Kleine Voorn

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Ondanks het onstabiele weer, met wat regen en een enkele donderslag, meldden zich dinsdag achttien deelnemers aan de start van onze tweede vakantiewedstrijd. De vangsten waren niet heel best maar uit eigen ervaring kan ik vertellen dat, dat iets ver op de Mark, ook het geval was. Mogelijk liggen hier de overvloedig regen van de eerdere dagen en het onbestendige weer op dinsdag aan ten grondslag.

De winnaar van de wedstrijd werd ons bestuurslid en plaatsvervangend wedstrijdleider, Henny Oomen. Henny ving 12 vissen waaronder een brasem van 50 cm. waarmee hij in totaal 182 punten scoorde. Op de tweede plaats eindigde Bart Klep die in totaal achttien vissen ving waaronder drie maatvissen, de meeste bovenmaatse van de dag. Het puntentotaal van Bart bedroeg 151. Ad Zwartbol ving slechts vier vissen waaronder een brasem van 53 cm. Met name deze laatste vis was er voor verantwoordelijk dat hij ondanks het relatief, gering aantal, door hem gevangen vissen, toch op plaats drie eindigde met 126 punten.

Zevende wedstrijd zaterdagochtendcompetitie

Twaalf deelnemers verschenen aan de start van de zevende wedstrijd van onze zaterdagochtendcompetitie. Er was veel regen voorspeld maar gelukkig viel de neerslag mee. Wat niet meeviel waren de vangsten, ze waren niet echt slecht maar we zijn beter gewend de laatste maanden.

In vak A ging de overwinning naar John Mathijssen die de meeste vissen van alle deelnemers ving. Met 26 stuks behaalde John 161 punten, ruim meer dan de nummer twee Henk Kokke die er 114 liet noteren dankzij zeven vissen die hij op het droge bracht. Bart Klep maakte het podium compleet door met acht vissen 76 punten te behalen.

In vak B ging de overwinning naar Jef Roovers die wel-is-waar niet de meeste vissen ving maar wel het grootste puntentotaal liet noteren. Jef scoorde 299 punten mede omdat hij met vijf stuks de meeste maatvissen, waaronder twee brasems, ving. Dankzij één van de brasems die een lengte had van 58 cm. (106 pnt.) legde Jef ook beslag op de dagprijs die wekelijks wordt uitgereikt aan de deelnemer die de grootste vis vangt. Cees Damen ving zestien vissen, de meeste in zijn vak en behaalde daarmee 217 punten en plaats twee. Op de derde plaats eindigde Peter Mathijssen door met acht vissen 89 punten op de teller te brengen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief