Afbeelding
Archieffoto: Frans van der Bom

Aftellen tot Popelucht Etten-Leur

Door: Peter Houtepen Cultuur

ETTEN-LEUR - Op zaterdagavond 24 en zondag 25 augustus vindt in het Oderkerkpark de 34ste editie plaats van Popelucht, het gratis popfestival in Etten-Leur.

De organisatie is er in geslaagd om twee geweldige coverbands te contracteren: de Iron Maiden tribute band Up the Irons op zaterdagavond en de Queen tribute band Crazy Little Things op zondagavond. 

Voorafgaand aan Up the Irons treden zaterdagavond op de Mainstage op Frontaal en Out of Nowhere. Op de Talentstage, in de kapel in het Oderkerkpark, spelen Molly Malone en Faith.

Op de Mainstage is er zondag voor de afsluiter Crazy Little Things ruimte voor 9AM, At First, Black Swords, Outside Revelation, Farstreet, Pandora's Key (winnaar DoeMaarVet in 2019) en Hessing (deelnemer aan The Voice of Vlaanderen). Op de Talentstage spelen meer beginnende, veelbelovende bands. Hier komt een mix van covers, rock, soul en pop voorbij met de formaties Beehive, Rockford, Brick, AbSoulute, A_men en Shabby Harry's (winnaar DoeMaarVet in 2018).

Het weer belooft heel het weekend fantastisch te worden, dus alle reden voor een mooi feest in de traditionele Popelucht stijl: goede muziek in een gemoedelijke sfeer.

Wanneer en waar

Zaterdag 24 augustus van 20.00 tot 24.00 uur en zondag 25 augustus van 14.00 tot 23.00 uur. Meer informatie op: www.popelucht.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief