Afbeelding
Foto: André Nouws

Eerste najaarskampioen SC Unitas'30 JO11-3 gehuldigd

Door: Sandra Broosus algemeen

ETTEN-LEUR - Op deze koude zaterdagochtend was het dan zover. Na 9 ongeslagen wedstrijden, speelde onze JO11-3 thuis tegen Seolto en bij winst konden zij kampioen worden. Een spetterend begin en gestage voortzetting, bracht de 16-1 einduitslag op het bord. Met dan volkomen de terechte kampioen! Na afloop weer de bekende huldiging in de kantine met knallende muziek, frietjes en drinken. Alle spelers van harte gefeliciteerd en natuurlijk ook aan jullie leiders Nathaly en Wesley.

Latje voor patatje
Vandaag speelden wij thuis tegen Kozakken Boys JO9-1 uit Werkendam. Wij hadden afgelopen week op donderdag en vrijdag getraind en vandaag dan de wedstrijd. Met de conditie van de jongens gaat het steeds beter. Zij kunnen wat langer strijd leveren waardoor de jongens kunnen blijven aanvallen en…. aanvallen dat levert kansen en doelpunten op. Vandaag speelden wij een goede JO9 wedstrijd! Hard werken om de bal te veroveren en individuele acties leverde ons zes doelpunten op en een aantal prima schoten op de lat. In ons samenspel kunnen en moeten wij nog beter worden maar in de laatste wedstrijden zie ik al een verbetering in ons spel. Het was vandaag bitter koud maar niemand van onze jongens had er last van. Ook dit is goed om te zien. Dit geeft aan dat de jongens allemaal goed hun best doen en lekker bezig zijn met het voetbalspel.
Na de wedstrijd gingen wij lekker frietjes (patat;)) eten in de kantine. Dit hadden de jongens verdiend om op de training van de week en vandaag in de wedstrijd een aantal keren op de lat te hebben getrapt. Dit was een leuke teamafsluiting, samen met de supporters deze ochtend.

Grote clubactie
Allereerst complimenten aan de lotenverkopers. Jullie hebben met z'n allen 500 loten meer verkocht dan vorig jaar! Maar welk team heeft nu de meeste loten verkocht? Wie gaat er met zijn/haar team naar een wedstrijd van NAC? Komende zondag in de rust van de wedstrijd Unitas'30 1-Zundert 1 zullen we dit bekend maken. Ook maken we dan bekend wie de beste individuele verkopers zijn. De top 3 ontvangt een leuke prijs. Alle kinderen die loten verkocht hebben kunnen na de rust van deze wedstrijd hun envelop met verdiende geld ophalen in de kantine. Iedereen tot zondag!
Let op: de wedstrijd tegen Zundert komende zondag begint een kwartier vroeger dan normaal, nl. om 14.15 uur.

Winterstop/belangrijke data
Hieronder een aantal data rondom de komende winterstop:
Laatste trainingen: 22 december.
E-weekend: 27 en 28 december.
Nieuwjaarsreceptie/wedstrijd: 7 januari.
Winterevenement Jeugd (info volgt): 13 januari.
Start trainingen jeugd en senioren: 15 januari. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief