Afbeelding

Renault Business Deal weken bij Auto Indumij!

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

DORDRECHT – Tot en met 27 mei zijn het de Business Deal weken bij Auto Indumij. Profiteer van de beste zakelijke deal op alle Renault personen- en bedrijfsauto's!

Cadeaubon tot € 750,-
Naast de allerbeste zakelijke deal ontvang je bij koop of lease van een nieuwe Renault ook nog een cadeaubon met een waarde tot wel € 750,-. Die deal laat je toch niet lopen?

Kies de Renault die bij je past
De Business Deal weken gelden voor alle Renault personenauto's. Van Twingo tot Espace. Renault is erg sterk in het zakelijke segment door de spreiding van het modellengamma. Voor iedere zakelijke rijder is er een Renault te configureren.

Business deal voordeel op Renault Bedrijfswagens
Naast de personenauto's van Renault gelden de business deal weken ook de bedrijfswagens van Renault. Kies voor een nieuwe Kangoo, Trafic of Master en profiteer van tot wel 5.000 euro voordeel. Daarnaast ontvang je ook nog een cadeaubon met een waarde tot wel € 500,- en een laadruimte pakket cadeau. Lease al vanaf € 99,- per maand. 

Bekijk de actie op onze nieuwe website https://www.renault-indumij.nl/Business_Deal_Weken

Actieperiode loopt tot en met 27 mei
Een beetje ondernemer laat zo'n deal natuurlijk niet lopen. Kom  daarom snel langs bij één van de Auto Indumij vestigingen. Enige haast is geboden, de Business Deal weken lopen tot en met 27 mei aanstaande.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief