Fred van den Brink van Renault Nederland trapt de Bedrijfswagendagen af bij Auto Indumij.
Fred van den Brink van Renault Nederland trapt de Bedrijfswagendagen af bij Auto Indumij.

Renault Nederland en Auto Indumij: samen sterk tijdens de Bedrijfswagendagen

  Bedrijvig Nieuws

(advertorial) - Van 1 tot en met 14 oktober zijn het de Renault Bedrijfswagendagen bij Auto Indumij.  Met een voordeel oplopend tot 6.000 euro en een gratis laadruimtepakket is het nu extra aantrekkelijk om snel zaken te doen!


Groot inkoopvoordeel

Pim Cuelenaere, accountmanager zakelijke markt bij Auto Indumij vertelt: “Onze relatie met Renault Nederland is bijzonder goed. Hierdoor hebben wij prachtige bedrijfswagens kunnen inkopen tegen messcherpe tarieven. Het mooie van dit alles: het voordeel wordt rechtstreeks doorberekend aan de klant. Je kunt snel rijden met je nieuwe Renault bedrijfswagen en profiteert daarnaast van een voordeel wat kan oplopen tot 6.000 euro. Of dat nog niet genoeg is krijg je tijdens de actieperiode een laadruimte pakket helemaal gratis!”

Investering in jouw bedrijf

Fred van den Brink van Renault Nederland, die de Renault Bedrijfswagendagen bij Auto Indumij aftrapt, vervolgt: “Met deze actie verwachten wij veel aanloop in de showroom. Dit is een goede tijd om een nieuwe bedrijfswagen te kopen. Maak gebruik van het voordeel tot 6.000 euro inclusief gratis laadruimte pakket en profiteer van de uitgebreide financieringsmogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze Trafic Formula Edition waar we bij staan. Schitterend toch? Kies voor een nieuwe Renault bedrijfswagen en je kunt iedere klus aan!”

Ikwileentrafic.nl

Pim vult hem aan. “Wil je nou ook zo’n mooie Trafic? Kijk dan snel op www.ikwileentrafic.nl en vraag een offerte aan. We hebben meerdere uitvoeringen die snel leverbaar zijn in combinatie met het hoge klantvoordeel. Samen met het team accountmanagers kom ik graag bij je langs om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Voor iedere ondernemer hebben wij de geschikte bedrijfswagen beschikbaar, daar ben ik van overtuigd!”

“Daarnaast maken wij graag een calculatie via onze leasemaatschappij, Indulease. Ook zij participeren in deze actie met een messcherp full operational leasetarief van slechts 390 euro per maand*.”

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? “Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken!”

* full operational leasetarief op basis van 60 mnd / 15.000km per jaar, excl. Wiba en vervangend vervoer via Indulease.
Gesponsord artikel

Auto Indumij
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief