Han Bax en Daniëlle Tusschenbroek zijn vertrouwde gezichten in de makelaarswereld.
Han Bax en Daniëlle Tusschenbroek zijn vertrouwde gezichten in de makelaarswereld. (FOTO STELLA MARIJNISSEN)

VanDaan Makelaardij, een nieuwe naam in de makelaardij, maar met bekende gezichten

  Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Want de samenwerking tussen Han Bax en Daniëlle Tusschenbroek is niet nieuw. Al eerder vulden hun specialisaties, hypotheken van erkend hypotheekadviseur Han en makelaardij van Daniëlle, elkaar aan. Nu, enkele jaren later, resulteert dat in een nieuw bedrijf: vanDaan Makelaardij. Net als Bax Adviesgroep is vanDaan Makelaardij gevestigd in het monumentale pand aan het Lichttorenhoofd 5, waardoor de lijntjes tussen aan- en verkoop van woningen, hypotheken en verzekeringen kort zijn. 


Meedenken

"Dat werkt fijn voor ons, maar zeker ook voor de klant. Je kunt op die manier het hele plaatje voor mensen helder krijgen. Wat zijn hun woonwensen en wat zijn hun mogelijkheden? Hoe kunnen we die woonwens in vervulling laten gaan? Dat begint met goed luisteren. Mensen die hun huis willen verkopen ondervinden vaak gebrek aan aandacht. Bij verkoop van je woning praat je niet alleen over geld maar ook over de emotionele waarde. En wat zoek je vervolgens, wat wil je ervoor in de plaats? Dat vraagt om actief meedenken, ook op financieel gebied."

Zo komen ze soms op mogelijkheden waaraan klanten misschien zelf niet gedacht hadden bij het zoeken naar een huis. Daniëlle houdt haar blik daarbij niet alleen gericht op Etten-Leur. "Etten-Leur heeft altijd wel een speciaal plaatsje in mijn hart, maar ook in Breda, Prinsenbeek, Roosendaal en omliggende plaatsen heb ik de nodige kennis en ervaring opgedaan."

Transparant

vanDaan Makelaardij werkt op basis van "no cure, no pay". Danielle: "Heel simpel: als het ons niet lukt om de woning te verkopen, of de droomwoning aan te kopen zijn klanten ons niets verschuldigd. Dat is helder en transparant naar klanten toe. En juist dat is belangrijk, want onze branche heeft niet het imago erg transparant te zijn. Bij ons weten klanten waar ze aan toe zijn, afspraak is afspraak!"

Han: "We werken op basis van vertrouwen en integriteit. We streven er niet naar de grootste te worden, wel de beste!"

Media

Daar hoort ook een goede marketing en social media bij. Han: "We hebben alles qua marketing, fotografie en social media in eigen huis. Dat is uniek. Iedere presentatie is daarmee maatwerk, en zo houden we het ook persoonlijk. We combineren moderne technieken met ouderwetse service!"

Advies

Wilt u ook een vrijblijvend advies over alles wat met wonen te maken heeft? Of wat meer weten over de werkwijze vanDaan? Een waardebepaling is altijd kosteloos en verplicht u nergens toe. En tot eind dit jaar loopt er ook nog een actie: "win uw bemiddelingskosten terug!" Alle reden om dus snel een afspraak te maken! 076-5033000.

Groeten vanDaan!

vanDaan Makelaardij, Lichttorenhoofd 5, Etten-Leur. Telefoon: 076-5033000. Website: www.vandaanmakelaardij.nl ; e-mail: mail@vandaanmakelaardij.nl


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief