Afbeelding

Nog voor de zomer leren dansen bij Goetjaer!

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Volgende week starten er weer, onder voorbehoud van voldoende belangstelling, nieuwe beginners cursussen bij Danscentrum Goetjaer in Etten-Leur. Het gaat om een kennismakingscursus van 12 weken en kost € 110,- per persoon.

Dansen is leuk

Dansles is leuk, het is de leukste les die er is. Hoofdzaak is dat je goed leert dansen, daarnaast is het belangrijk dat het gezellig is en je je thuis voelt in deze sfeervolle dansschool op een A-locatie.

7 dagen per week dansles

Bij Goetjaer wordt er 7 dagen per week dansles verzorgd van beginners tot aan dansdocenten toe. Voor iedereen die wilt dansen is er dus voldoende keuze. Heb je al eerder gedanst, dan hoef je natuurlijk niet opnieuw te beginnen. Informeer of bel naar alle mogelijkheden die Goetjaer heeft.

Meer bewegen

Als cursisten de les lastig vinden dan kunnen ze, zonder extra kosten, meerdere keren per week komen. Er is altijd wel een parallelgroep waar je kunt komen dansen. Stel dat je het gewoon fijn vindt om meer te bewegen, ook dan ben je van harte welkom. Je mag, indien mogelijk, meerdere keren per week dezelfde dansles volgen zonder extra kosten.

Dát is de extra service die Goetjaer aanbiedt!

Danscentrum Goetjaer - van Bergenplein 17 - 4871 CD Etten-Leur- www.goetjaer.nl - tel: 06-54775280



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief