Mireille Etten-Leur bestaat 40 jaar en viert feest
Foto: Marc Verwiel Vakfotografie

Mireille Etten-Leur bestaat 40 jaar en viert feest

  Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Het is feest in de Bisschopsmolenstraat, want modezaak Mireille Etten-Leur viert het veertigjarig jubileum! Een bijzondere verjaardag, want de boetiek is al veertig jaar in de familie. 24 jaar geleden nam Mireille Adriaansen het stokje over van haar moeder Elly.


Op dat moment was Mireille pas 21 jaar: "Destijds was ik de jongste onderneemster in Etten-Leur, maar ik heb altijd al een passie voor mode gehad. Al van kinds af aan was ik betrokken bij de winkel." Op oude foto's is zelfs te zien hoe Mireille een bloemetje aanbiedt in de zaak bij de opening in 1979.

Stijlvolle boetiek

Mireille Etten-Leur richt zich op vrouwen vanaf ongeveer veertig jaar. In de knusse stijlvolle boetiek kunnen klanten in alle gemak rondkijken, kleding passen in de ruime paskamers en gebruikmaken van de adviezen van Mireille of van medewerkster Carla. Alle mode-items en bijbehorende accessoires hangen overzichtelijk in de rekken.

Mireille en Carla verkopen collecties van onder meer 'AnotherWoman', 'Caroline Biss', 'Atelier Gardeur', 'Roberto Sarto' 'Riani', 'Marie Méro' en Terre Bleue'. Dit zijn merken die in de regio Etten-Leur alleen bij Mireille te koop zijn. Bijzonder is dat ze ook alle mode zelf inkoopt. Daarbij krijgt ze hulp van moeder Elly. Ook haar drie kinderen kijken graag mee: "Zij beschikken ook over echt gevoel voor mode. Dat is mooi om te zien."

Persoonlijke aandacht

Mireille biedt alle klanten vrijblijvend advies en persoonlijke aandacht om uit de brede collectie te kiezen. De maatvoering gaat van 36 tot 48. "Ons modeaanbod is zeer breed en varieert van laagdrempelig tot luxe met altijd een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Eventueel levert een coupeuse maatwerk." Daarnaast kunnen klanten voor voor alle soorten outfits terecht: zakelijk, sportief én feestelijk. Natuurlijk is er ook een ruime keuze uit bijpassende accessoires."Er is voor ieder wat wils", benadrukt Mireille.

De boetiek beschikt over een grote vaste klantenkring: "Veel mensen komen hier al jarenlang. Ook zien we steeds vaker de dochters van klanten. Daar zijn we erg blij mee, omdat we al een paar jaar zeker ook een mooie collectie hebben voor die doelgroep." Mireille en Carla bieden ook graag extra service. Daarom is het ook mogelijk om buiten de openingstijden op persoonlijke afspraak langs te komen.

Mode-evenementen

Sinds een paar jaar organiseert Mireille ook mode-evenementen. Voor het veertigjarig jubileum pakt Mireille groots uit. Op zaterdag 30 maart is er een modeshow. Gedurende drie rondes om 10.30u, 13.00u en 15.30 showen vier mannequins de nieuwste voorjaars en zomermode in de winkel.

Daarna is er voor de klanten tijd om zelf mode-items te passen en te kopen. Alle toeschouwers ontvangen een kleine verrassing. Aanmelden voor de modeshow kan via 076-5016205 of mail; mireille@mireille-etten-leur.nl. In april is het de hele maand feest bij Mireille Etten-Leur. Gedurende de hele maand zijn er mooie aanbiedingen. Ook krijgen alle klanten een leuk cadeau. "We willen ons jubileum graag met iedereen vieren!" besluit Mireille.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>