Het team van Decokay Vromans staat voor u klaar.
Het team van Decokay Vromans staat voor u klaar. (Foto: Alexander Vingerhoeds)

Decokay Vromans is verhuisd

  Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR – Decokay Vromans, de vertrouwde verf- en woonspecialist, is verhuisd. Van de Bisschopsmolenstraat naar een nieuwe locatie in het groene hart van Etten-Leur: de Markt. De afgelopen weken is er hard gewerkt om een prachtige winkel in te richten die inspireert, waar volop ideeën kunnen worden opgedaan en waar advies wordt gegeven. De samenwerking met andere ondernemers, gespecialiseerd in smart living en interieurdesign, geeft daar een extra dimensie aan.


DOOR STELLA MARIJNISSEN

Wie kent Decokay Vromans in Etten-Leur niet. Het gerenommeerde familiebedrijf dat ooit door opa Vromans in 1934 in Rijen werd gestart als schildersbedrijf J.B. Vromans, waar verf en behang werd verkocht. Zoon Christ en echtgenote Ria namen het bedrijf over en openden in de jaren tachtig een winkel in Etten-Leur, in het piepkleine pandje op nummer 52 van de Bisschopsmolenstraat. Vromans sloot zich aan bij de Decokay formule, groeide uit zijn jasje en verhuisde naar het naastliggende, grotere pand. Zoon Jeroen schreef als afstudeeropdracht daarvoor het ondernemersplan en nam van lieverlee het bedrijf over.

Verandering

Het werd tijd voor verandering. "Als moderne woonwinkel wil je altijd de laatste mode trends laten zien. Daarom hebben we op de Markt 33 een verrassend, nieuw concept" vertelt Jeroen. En verrassend is het. In drie 'trendhuisjes' zijn op de twaalf wanden verschillende wandbekledingen aangebracht en worden diverse raamdecoraties getoond. Een vloertje en gordijnen maken de inrichting compleet. "Dit helpt je het juiste gevoel te krijgen bij een woonbeleving" vindt Jeroen "en het ondersteunt de stylistes tijdens het geven van interieuradvies. We werken ook samen met onder andere Stijl by Kitt, Appels en Peren en stukadoor Hans Thijs. Zo kan alles mooi op elkaar afgestemd worden en kunnen verrassende interieurs ontstaan" Daarnaast laat het smart living concept de mogelijkheden zien op het gebied van domotica. Decokay Vromans werkt hierin samen met Electro World Hoppenbrouwers.

Speciaal

Nog een nieuwtje is verf en behang van Little Greene. "We zijn er trots op dat we dit nieuwe merk aan ons assortiment verf en wandbekleding konden toevoegen. We hebben natuurlijk de bekende verfmerken Sikkens, Sigma, Wijzonol en ons huismerk en de mooiste behangkwaliteiten in honderden dessins in huis, maar dit is iets speciaals. Ruim 300 jaar interieurdecoratie brengen we uit het verleden naar het heden."

Kastenshop

In de kastenshop, ook nieuw, kan in alle rust overlegd en bekeken worden welke kast in welke uitvoering het beste is. De kastendesigner kan zo het ideale ontwerp maken. Natuurlijk wordt er thuis opgemeten en zorgen eigen monteurs voor het plaatsen. De kastenshop zelf heeft stalen deuren in verschillende uitvoeringen, met een matte, grafiet zwarte afwerking.

Decokay Vromans heeft alles in huis om een woning tot een paleis te maken. Daar hoort ook binnen- en buitenzonwering van Luxaflex bij. Profiteer tot 5 april van kortingen tot 20% of 30% op diverse producten! Parkeren kan nog steeds gratis, via de Dreef aan de achterkant van het pand.

Decokay Vromans - Markt 33 - Etten-Leur - Telefoon: 076 503 57 97

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES