Afbeelding

Gans Horeca Familie staat ook in deze tijden voor haar gasten klaar

Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR – Wil je in deze tijden toch genieten van lekker eten of een goede fles wijn? Dat kan ook nu de horecazaken dicht zijn. De restaurants van de Gans Horeca Familie bieden alternatieve diensten aan om het thuis gezellig te maken. Ook kun je nog steeds terecht voor het boeken van een feest of het kopen van een cadeaubon.

DOOR MONIQUE JANSEN

De hotels van Vincents en Het Witte Paard houden de deuren geopend. Zij stellen hun kamers beschikbaar voor zorgpersoneel, maar ook voor andere klanten die een overnachting nodig hebben. "Wel werken we aangepast. We serveren nu een uitgebreid ontbijtpakket", vertelt Marlon Monden van de Gans Horeca Familie.

Eten bestellen bij Vincents

Thuis genieten van een smakelijke lunch of diner is heel makkelijk. Vincents bezorgt de maaltijden in Etten-Leur aan huis. "We hebben de favoriete gerechten van de kaart geselecteerd. Bestellen kan telefonisch of via de website tussen 15.00 en 20.00 uur. We bezorgen tussen 17.00 en 21.00 uur", geeft Marlon aan. Veel klanten maakten inmiddels van deze dienst gebruik.

Heerlijkste wijnen thuisbezorgd

Ook het Witte Paard biedt extra service. De wijnwinkel is gesloten, maar medewerkers brengen de heerlijkste wijnen nu thuis. Zij staan ook klaar met wijnadviezen. "Je kunt natuurlijk de gebruikelijke wijn van je keuze bestellen, maar wij maken eventueel ook een speciaal aanbod. We geven graag advies voor passende wijnen bij een gerecht of een speciale gelegenheid. Dat kan bijvoorbeeld via een appje", raadt Marlon aan. Betalen voor het thuisbezorgen van een maaltijd of wijnen gaat geheel contactloos. Zo voldoet de Gans Horeca Familie aan alle coronarichtlijnen van het RIVM.

Cadeaubonnen

Wil je de lokale horeca steunen of jezelf of iemand verrassen? Kies dan voor een cadeaubon van Vincents, Het Witte Paard of pannenkoekenhuis De Hoge Neer. De cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en kunnen na de coronacrisis op elk moment worden opgemaakt. Ook mogen ze in delen worden gebruikt. "Het is een ideaal cadeau, je hebt dan echt iets om straks alvast naar uit te kijken", tipt Marlon.

Boekingen niet uitstellen

Feesten lijken op dit moment nog ver weg, maar je kunt een boeking voor bijvoorbeeld een bruiloft, huwelijksjubileum of verjaardag beter niet uitstellen. De agenda voor het najaar en de eerste helft van 2021 stroomt na de crisis naar verwachting gauw vol. Veel feesten vinden dan alsnog plaats. "Op dit moment staan er nog de nodige data open en heb je veel keus", vertelt Marlon. De medewerkers van De Hoge Neer maken graag een passende offerte en laten ook in deze tijd de zalen zien. Daarbij houden zij uiteraard anderhalve meter afstand.

Solide bedrijf

Het zijn zware tijden voor de horeca, maar de Gans Horeca Familie slaat zich er met een positief gevoel doorheen. "We zijn een solide bedrijf met een goede basis. We maken er samen met onze zestig medewerkers het beste van om er nóg beter uit te komen", besluit Marlon.

Vincents, www.vincents.nl, 076-3031313

Het Witte Paard, www.hotelhetwittepaard.nl, 076-3031301

De Hoge Neer, www.dehogeneer.nl, 076-5012340



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief