Foto:

Private shopping bij Boere Fietsplezier

  Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - De winkel van Viktor Boere in Etten-Leur is groot zat, maar toch maken veel mensen gebruik van de mogelijkheid van private shopping. Dat biedt de fietskenner al bijna twee maanden aan en loopt als een trein.


"Halverwege maart merkten we een dip. Toen zijn we begonnen met private shopping en steeg de vraag. Klanten bellen en vertellen dat ze graag willen komen kijken naar een fiets. Hun voorkeur gaat vaak uit naar een lege winkel in de avonduren. Overdag zijn we ook gewoon open, maar in een fietsenwinkel kan het al snel druk zijn door de hoeveelheid fietsen die binnen staan."

Boere heeft het gevoel dat het drukker is dan normaal. Het is sowieso fietsseizoen, maar het lekkere weer en corona komt daar bovenop. "Er zijn minder alternatieven om te doen. Ik denk dat wij dan in een goede hoek zitten. Mensen die bijvoorbeeld normaal een vliegticket kopen, komen nu voor een fiets."

Vooral de e-bikes gaan hard bij Boere Fietsplezier. Het liefst wil de klant de fiets de volgende dag in huis hebben. Normaal is dat geen probleem, maar door de tijdelijke sluiting van fabrieken loopt de wachttijd op. "Gelukkig hebben we goed ingekocht."

Goed weer. Liever niet met het openbaar vervoer. Allemaal redenen om een nieuwe fiets te kopen. En dat merken ze in de fietsspeciaalzaken. Sportfietsen zijn niet aan te slepen, met e-bikes als goede tweede.

Vakmannen met een passie voor fietstechniek

Gratis leenfiets, ook elektrisch (alleen op afspraak).

Voor e-bikes altijd de nieuwste updates.

Indien gewenst komen wij de te repareren fiets ophalen.

Altijd een SMS zodra de fiets gereed is.

Boere Fietsplezier is dealer van de merken: Alpina, Achielle, Cortina, Gazelle, Kalkhoff, Koga, Riese & Müller, Stromer.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES