Winkel La-Couture geopend op afspraak

  Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR – La-Couture, dé winkel in Etten-Leur voor stoffen, fournituren, kledingreparatie, op maat gemaakte kleding en een stomerijservice is verhuisd naar de Havenkom 8. “Hier zitten we met een prachtig uitzicht op de haven”, vertelt eigenaresse Lia Aerts enthousiast. 


Helaas zit een feestelijke opening er nog even niet in door alle coronamaatregelen, maar de winkel is inmiddels geopend op afspraak. “De mensen weten ons weer te vinden, maar we hebben nog zeker ruimte in de agenda. Ook wie alleen de nieuwe winkel wilt bekijken of wilt snuffelen tussen de nieuwe stoffen, is van harte welkom. Schroom dus zeker niet om een afspraak te maken”, benadrukt Lia. Alle klanten krijgen bij het afrekenen een cadeautje. In de mooie overzichtelijke winkel is inmiddels de voorjaarscollectie uitgestald. 

Klanten uit de hele regio

Lia heeft ook een webshop, maar ze merkt dat de meeste klanten de stoffen eerst nog in het echt willen zien: “Ik krijg klanten uit de hele regio, want er zijn helaas steeds minder van dit soort winkels. Toch is naaien weer ontzettend populair, ik zie steeds meer jonge moeders die zelf kleren, dekentjes en knuffels maken voor hun kinderen. Het past ook in de trend van duurzaamheid, zo kun je van een oud kledingstuk ook simpel weer iets moois maken.” 

Bij La-Couture is het ook mogelijk om van een mooie stof een kledingstuk te laten maken. Dat varieert van het namaken van een favoriete broek tot een complete bruidsjurk. Ook reparatie van kleding en het vermaken van gordijnen is mogelijk: “Klanten kunnen alles aanbieden om te herstellen of veranderingen aan te brengen.” Ook biedt Lia naaicursussen aan: “Die liggen nu stil, maar ik kan niet wachten tot we weer mogen beginnen. We zien steeds meer vraag!” Komt u ook zelf snel bij La-Couture langs? Maak dan snel een afspraak via 076-5032609.

Monique Jansen,
Monique Jansen
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief