<p>Het pand van Baderie Peeters in Etten-Leur.</p>

Het pand van Baderie Peeters in Etten-Leur.

(Foto: FOTO BADERIE PEETERS)

Beëindigen van Baderie Peeters - Peeters Installatie Techniek B.V.

  Bedrijvig Nieuws

Samen met mijn man Gerard Peeters hebben we 33 jaar geleden het bedrijf overgenomen van zijn ouders Sjaak en Liza Peeters. Na het overlijden van Gerard in 2012 heb ik het bedrijf voortgezet. Al die jaren hebben we met heel veel plezier en energie gewerkt om ons mooie bedrijf voort te zetten. Dit had nooit mogelijk geweest zonder onze zeer gewaardeerde medewerkers. die zakelijk maar ook zeker privé, altijd voor ons klaar stonden. Wat wij allen heel goed beseffen en waar we super dankbaar voor zijn, bent u, degene waar we voor mogen werken, die vertrouwen in ons heeft. We hebben nog steeds een heel mooi bedrijf met mooie werken maar helaas kunnen wij deze werkzaamheden met onze huidige bezetting niet uitvoeren zoals wij willen en waar wij voor staan. Om deze reden heb ik het besluit genomen om mijn bedrijf Baderie Peeters/ Peeters Installatie Techniek B.V. te beëindigen. Mijn belangrijkste zorg is dat mijn zeer gewaardeerde medewerkers een goede en vertrouwde plek krijgen om hun loopbaan voort te zetten. Hiervoor heb ik het collega-familiebedrijf Van den Buijs Installatie B.V./ Sanidrome van den Buijs benaderd en zij nemen mijn medewerkes en activiteiten over per 1 oktober a.s. Het bedrijf Van den Buijs Installatie B.V. met ruim 80 medewerkers wilt u graag van dienst zijn. Het is een flexibele organisatie met vakbekwame en betrokken eigen medewerkers die een hoogwaardig eindresultaat waarborgen. 


Wij wensen iedereen bij VAN DEN BUIJS INSTALLATIE B.V./ SANIDROME VAN DEN BUIJS en onze medewerkers heel veel succes in de toekomst. Wij willen u hartelijk danken voor de samenwerking de afgelopen mooie jaren en hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Peeters Installatie Techniek
Jolanda Peeters, Erwin Gommers, Perry de Rooy, Cheryl Luijkx, Boris Voesenek en Joost van Nijnatten.


Peeters Installatie Techniek
Jolanda Peeters
Pauvreweg 28
4879 NA Etten-Leur
076-5044000
jolanda@peetersinstallatietechniek.nl

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/etten-leur&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief