Foto: Salah Kiric

Cabaretduo Joosen en de Jager op de planken in Nieuwe Nobelaer

  Cultuur

ETTEN-LEUR - Cabaretduo Joosen en de Jager staat vrijdagavond 29 november met de nieuwe voorstelling Zwolle aan Zee in het Nieuwe Nobelaer Theater.


Sjoerd Joosen en Jeroen de Jager kennen elkaar van Theatergroep Max Mini uit Etten-Leur. Samen behaalden zij, met vaste muzikanten Thijs van Gurp en Yvo Putter, de finale van het Leids Cabaret Festival. Na de succesvolle tournee werkten zij hard aan het nieuwe programma Zwolle aan Zee.

De hele wereld gaat een partij heerlijk naar de klote. Alles warmt op, overstroomt, smelt, vervuilt en lijkt hartstikke dood te gaan. Tenminste dat zeggen ze… Genoeg om te lachen dus! In een absurde, muzikale en stormachtige reeks scènes nemen Joosen en de Jager je mee naar Zwolle aan Zee. Aan zee? Jazeker. Aan zee. Kaartjes zijn te koop aan de balie van de Nieuwe Nobelaer of via www.nieuwenobelaer.nl. De voorstelling begint om 20.30 uur. 

Joosen en de Jager - Zwolle aan Zee
Absurd, fysiek en muzikaal cabaret

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES