Stroomt de Markt maandagmiddag weer vol voor de recordpoging?
Stroomt de Markt maandagmiddag weer vol voor de recordpoging? (Archieffoto: Stichting MaMi Etten-Leur)

MaMi-spektakel op maandagmiddag gaat door

  Cultuur

ETTEN-LEUR - Na overleg met de gemeente Etten-Leur staan de lichten op groen voor de 34ste editie van het MaMi-spektakel in Etten-Leur. Zondag nog moest de carnavalsoptocht van Etten-Leur afgelast worden. Die is nu verplaatst naar dinsdag.


Maandag vanaf 14.00 uur kan iedereen in het centrum weer meedoen om Etten-Leur aan een nieuw wereldrecord te helpen. "Misschien niet met het mooiste weer, maar wel met een geweldige line-up en veel plezier", aldus de Stichting MaMi.

Klepperen

De wereldrecordpoging van dit keer staat in het teken van klepperen. Deelnemers krijgen een gratis houten klepper uitgereikt. Samen gaan ze proberen om met zoveel mogelijk mensen gelijktijdig te klepperen.

Elke klepper is voorzien van een uniek nummer. Met dit nummer maken deelnemers na afloop kans op een leuke prijs. Maar wel met als voorwaarde: direct ophalen, weg is pech.

Optredens

Voorafgaand aan de recordpoging treden Etten-Leurse artiesten op zoals dweilband De Hutseklutsers en De Twee Wethouders. Na de recordpoging staat een optreden gepland van het One Two Trio, bekend van de carnavalsklassieker 'Juffrouw Toos'. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES