<p>Vijf enthousiastelingen brengen een interactief avondje &lsquo;Coronavalluh&rsquo; naar Etten-Leurse huiskamers.</p>

Vijf enthousiastelingen brengen een interactief avondje ‘Coronavalluh’ naar Etten-Leurse huiskamers.

(Foto: Len Poppelaars)

‘WE GOAN CORONAVALLUH’ brengt je huiskamer in carnavalssfeer

  Cultuur

ETTEN-LEUR – Bij vijf carnavalsliefhebbers ontpopte het enthousiaste idee om in Etten-Leur te gaan ‘Coronavalluh’. Het idee is inmiddels gegroeid tot een concreet aanbod voor een alternatieve, interactieve en ontzorgde avond op carnavalszaterdag de 13e februari voor in de Etten-Leurse huiskamers. We goan Coronavalluh, voorzien van hapjes, drankjes en vertier.


Op deze carnavalszaterdag in 2021 wordt ondanks de Coronatijd, of misschien wel dankzij, aan Etten-Leurse liefhebbers het ‘ons kent ons’ gevoel meegegeven. Veilig vanuit de eigen huiskamer en met de vertrouwde Etten-Leurse energie die zo kenmerkend is tijdens de carnavalsdagen. Initiatiefnemers Mark Janssen, Jos Leijs, Eelco Scheeres, Arlette en Tessa van der Linden zijn bezig met de puntjes op de i. 

Idee na idee werd bij elkaar gebracht en omgezet tot een live gebeuren voor in de Etten-Leurse huiskamers. Een initiatief waar het enthousiasme af spat. Een mengelmoes van muziek, quizvragen, loterij, digitale ontmoetingen, hapjes en drankjes. Het grootste online carnavalsevenement in Etten-Leur met toch een klein, kneuterig en lokaal karakter. Van Etten-Leur voor Etten-Leur, een mogelijkheid om toch veilig bij elkaar te zijn en carnaval te vieren.

Springen en dansen

DJ JOZZ, voor velen een vertrouwd gezicht tijdens carnaval, fantaseert alvast hardop hoe het in de huiskamers er aan toe gaat op de 13e februari. Springend en dansend voor de televisie, laptop of telefoon? “Ja, dat willen we zeker bereiken!”. Het kleding advies luidt onbetwist: Hijs jezelf in een carnavalsoutfit! Voor de muziek, hapjes en drankjes wordt gezorgd. Verder lichten we namens de organisatoren alvast enkele tipjes van de sluier op, om een idee te geven wat je nog meer kan verwachten als je erbij bent deze zaterdagavond. 

Vanuit de huiskamer kan worden mee gedaan aan een quiz, waarbij de vragen worden gesteld door bekende gezichten verbonden aan Etten-Leur. Kom je deze gevoelsmatig toch nog even tegen tijdens carnaval en stappen ze dit jaar jouw thuiscafé binnen. Eelco heeft al veel bekenden op beeld gezet. Wie? Dat blijft nog even een verrassing. Er zijn loterij momenten met gesponsorde prijzen, welke je op deze avond kan winnen. Hoe en wat? Dat hoor je op de avond zelf. De selfies van jouw carnavalszaterdagavond 2021 zijn welkom. De chat staat open om elkaar met woorden te ontmoeten. Misschien vier je wel tegelijk carnaval met de buren van drie deuren verder? Samen in Etten-Leur en toch ieder vanuit je eigen huiskamer.

Erbij zijn?

Carnaval 2021 wordt dan misschien wel anders, maar op deze manier zijn we op afstand toch samen in Etten-Leur. Het spreekt voor zich dat je ook thuis de op dat moment geldende richtlijnen volgt. Wil je erbij zijn? Zet dan nu alvast de datum zaterdagavond 13 februari in je agenda. Het begint met de aanschaf van de “Wij zijn al zolang de klos box”. Met de inhoud stel je jezelf naast hapjes, drankjes en gadgets, gelijk in het bezit van een inlogcode voor de stream om te Coronavalluh deze avond. 

‘We goan Coronavalluh’, ben jij er bij? De box is vanaf heden te reserveren. Kijk op de facebook pagina van DJ JOZZ voor meer informatie over deze avond. Hier lees je ook hoe je de ‘Wij zijn al zolang de klos’ box tegen vergoeding aanschaft.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/etten-leur&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief