Boeren parkeren tractors op op- en afritten snelweg
Foto: Tom van der Put

Boeren parkeren tractors op op- en afritten snelweg

  Economie

ETTEN-LEUR - Boeren hebben maandagmiddag uit protest tegen het stikstofbeleid opnieuw actie gevoerd. Dit keer deden ze dat in hun eigen regio en door hun tractors te parkeren langs de snelweg bij op- en afritten. Dat gebeurde onder andere op de A58 bij Etten-Leur (bij de afslag Trivium). Verder waren onder andere ook op de A58 bij Ulvenhout tractors te spotten.


Het protest vond plaats op de dag dat tussen minister Carola Schouten en het Landbouw Collectief een gesprek plaatsvond over een alternatief stikstofplan. Om achter dat gesprek wat druk te zetten, kwamen de boeren maandag weer in actie.

Tijdens dit boerenprotest ondervond het overige wegverkeer weinig hinder. Dit in tegenstelling tot de vorige boerenprotesten. Toen zorgden de vele tractors op de snelweg in de richting van Den Haag voor veel vertraging. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>