Albert Heijn Pollemans is vrijdag feestelijk heropend door Marit van Egmond, Jeffrey en Jan Pollemans en de AH Hamster.
Albert Heijn Pollemans is vrijdag feestelijk heropend door Marit van Egmond, Jeffrey en Jan Pollemans en de AH Hamster. Foto: Stella Marijnissen

Vernieuwde Albert Heijn Burchtplein feestelijk heropend

Door: Stella Marijnissen Economie

ETTEN-LEUR - Na veertien dagen gesloten te zijn geweest voor uitbreiding en een complete metamorfose, heeft supermarkt Albert Heijn aan het Burchtplein vrijdag om 10.00 uur wederom zijn deuren geopend.

De feestelijke opening werd verricht door Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn, eigenaar Jeffrey Pollemans en zijn vader Jan. De vernieuwde supermarkt heeft er maar liefst 100 m2 bij gekregen. Achter de verbrede entree vindt de klant een geheel nieuwe inrichting met een warme sfeer.

Gemak

"Alles is ingericht op het gemak van onze klanten die daardoor efficiënt kunnen winkelen. De schappen zijn voorzien van elektronische prijskaartjes waardoor alle reguliere- en bonusprijzen altijd up-to-date zijn. Natuurlijk hebben wij nog onze caissières, maar daarnaast twee soorten zelfscans. Via een handscan of via de app op je mobiel, en de Scan & Go. Daarbij ben je bij wijze van spreken zelf de caissière. Bij de betaalpaal scan je je artikelen, waarna je af kunt rekenen."

Informatie

De super heeft ook aan de kinderen gedacht die zich kunnen vermaken bij de kinderwand, waar aan een tafel op tablets educatieve spelletjes van Squla gespeeld kunnen worden. Ook de boodschappenwagentjes voor de kleintjes zijn voorzien van tablets. Bij de verschillende afdelingen hangen narrowcasting schermen op ooghoogte. "Want informatie geeft inspiratie", weet Pollemans. Op WineStein, de wijn informatietablet, is van alles te vinden over wijnen en wordt zelfs advies gegeven. Wat past het beste bij welk gerecht. "Natuurlijk zijn wij zelf in de winkel te vinden voor het beantwoorden van vragen en het geven van adviezen. Ik vind het contact met de klanten het allerleukste van mijn job. Je bent gastheer."

Vers

De klant kan rekenen op het bekende Albert Heijn assortiment, maar daarnaast richt de winkel zich op nog meer verse producten. De groenten worden verneveld waardoor ze langer vers blijven en met healthy snacking: gezonde snoeptomaatjes, minikomkommertjes, paprika's en radijsjes zit je altijd goed. Vers gegrilde kippenpootjes of balletjes verspreiden een heerlijke geur en op de geheel vernieuwde broodafdeling wordt een keur aan vers gebakken brood en broodjes aangeboden, uitgebreid met lokale producten waaronder verse worstenbroodjes. Verse noten kunnen getapt worden en maar liefst negen soorten hagelslag in alle kleuren, vormen en smaken. "Die hagelslagtaps zijn echt een primeur", zegt Pollemans. "Heb je snel gekoelde drank nodig dan zijn er bier-, fris- en wijnkoelkasten. Maar heb je tijd voor een kop koffie, dan staat de nieuwe koffiemachine klaar bij de bekende koffietafel."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief