Afbeelding
Foto: Ven&Heide

Laatste deel De Streek wordt afgebouwd: Ballast Nedam nieuwe aannemer

Door: Monique Jansen OUD Economie

ETTEN-LEUR – Ballast Nedam ontwikkelt het laatste deel van De Streek in Etten-Leur. Het aannemersbedrijf heeft een contract gesloten met BPD Ontwikkeling BV. De ontwikkelaar was gedwongen met een nieuw bouwbedrijf in zee te gaan, nadat de vorige aannemer Sprangers failliet ging.

Het faillissement zorgde ervoor dat het bouwproject enkele maanden vertraagde. Door het faillissement van de vorige aannemer ontstond natuurlijk onduidelijkheid bij onze kopers. Daarom vonden wij het uitermate van belang dat wij het project zo snel mogelijk weer konden opstarten om deze onduidelijkheid zoveel mogelijk weg te nemen. Wij zijn blij dat wij dit hebben kunnen realiseren door met Ballast Nedam Zuid verder te gaan als de nieuwe aannemer voor het project Ven & Heide. Inmiddels zijn al onze kopers geïnformeerd. Mooi om te zien dat zij vertrouwen in ons hebben en binnenboord blijven,” vertelt Sander Hofs, Hoofd Ontwikkeling bij BPD.

De samenwerking met Ballast Nedam brengt voor het project verder geen wijzigingen mee. Alle 25 woningen worden conform de eerdere plannen in uitvoering gebracht. De helft van de woningen is inmiddels verkocht en het andere deel wordt naar verwachting de komende maanden verkocht. In dat geval kan begin volgend jaar gestart worden met de eerste bouwwerkzaamheden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief