Een deel van de buit.
Een deel van de buit. (Foto: Politie)

Politie rolt drugsnest op in Etten-Leur; 54-jarige man opgepakt

  Politie

ETTEN-LEUR - In twee loodsen aan de Guldenweg zijn afgelopen woensdag tijdens een politieactie diverse drugs en drugsgerelateerde goederen gevonden. Een 54-jarige man uit Etten-Leur is daarbij aangehouden. Ook werden er vier huurauto's in beslag genomen. 


Agenten namen een kijkje in de loods na een aantal tips ontvangen te hebben. Zo zouden er huurauto's voor dubieuze doeleinden geparkeerd staan. De loodsen bleken met elkaar verbonden te zijn met een speciale doorgang.

Drugsvondst
In de loods werden twee blokken hasj en verschillende materialen om een hennepkwekerij te beginnen gevonden. Waaronder geldtelmachines en kogelvrije vesten. Ook vonden agenten enkele duizenden euro's aan contant geld. 

Auto met geheime ruimte
Rondom de loodsen werden drie auto's van een verhuurbedrijf in beslag genomen. In een van die auto's trof de politie een verborgen ruimte aan voor het mogelijk vervoeren van drugs. Een vierde auto is later meegenomen door de politie. 

Guus Arnouts
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief