Politie heeft handen vol aan gestegen aantal fietsendiefstallen Etten-Leur: 5 aanhoudingen

  Politie

ETTEN-LEUR - De politie heeft in Etten-Leur de afgelopen dagen in totaal vijf verdachten aangehouden voor fietsendiefstal of heling van fietsen. De politie startte een onderzoek naar aanleiding van het toegenomen aantal fietsdiefstallen in Etten-Leur.


Zondagavond hield de politie twee Polen van 21 en 32 jaar aan bij een fietsenstalling op de Emmalaan. Maandagmiddag werd ook nog eens een 29-jarige man uit Etten-Leur opgepakt. In zijn schuur troffen agenten een fiets aan die afgelopen zaterdag was gestolen bij een supermarkt aan het Schoonhout. In de schuur en de tuin stonden nog drie fietsen. Van twee ervan kon de man sleutels en/of een aankoopbewijs laten zien. Van een afgesloten herenfiets kon hij dat niet. Agenten namen deze fiets in beslag en onderzoeken nu of deze daadwerkelijk gestolen is.

Eerdere diefstal
Verder werden zondag en maandag in Sint Willebrord en Roosendaal een 36-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 35-jarige man uit Etten-Leur aangehouden. Zij zouden twee fietsen hebben gestolen, waaronder een fiets in 2015 in Roosendaal. De tweede, een bedrijfsfiets, zou vorige week gestolen zijn op de Tamboerijn in Etten-Leur. De politie vond deze fietsen terug in een fietsenstalling onder een wooncomplex in de Cellostraat. Beide verdachten zijn verhoord en daarna vrijgelaten. De zaken worden nog onderzocht. 

Guus Arnouts
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief