Foto: Tom van der Put/SQ Vision

Grote gezamenlijke verkeerscontrole in Etten-Leur

  Politie

ETTEN-LEUR - De politie is dinsdagmiddag samen onder andere de Belastingdienst en de Belastingsamenwerking West-Brabant begonnen met een integrale verkeerscontrole in Etten-Leur. Ook handhavers van de gemeente Etten-Leur verlenen hun medewerking.


De controle is rond 15.00 uur van start gegaan en vindt plaats op de parallelweg van de Roosendaalsweg ter hoogte van (het voormalige) Roto Smeets. Vermoedelijk duurt de actie tot halverwege de avond. 

Op wegen in Etten-Leur controleert de politie met een camera kentekens van voorbijrijdende voertuigen via het zogeheten Automatic Number Plate Recognition (ANPR). De gelezen kentekens worden vergeleken met een referentiebestand in een computersysteem.

Op het moment dat op basis van het kenteken iets opvallends wordt geconstateerd, plukken motorrijders van de politie het betreffende voertuig op en begeleiden zij deze naar de controleplek.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Elektromonteur industrie m/v

Groot-Ammers, Moerdijk en de Botlek

Broodbezorger

Rijsbergen

Medewerker Servicebureau

Oss

Logistiek brein

Sprang-Capelle

Vakantiehulp

Zeeland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief