Foto: Perry Roovers/SQ Vision

Enkele honderden euro's buitgemaakt bij woningoverval Etten-Leur

  Politie

ETTEN-LEUR - Bij de overval op een etagewoning aan de Kolgans in de wijk Hooghuis in Etten-Leur hebben de daders enkele honderden euro's buitgemaakt.


Dinsdag rond 21.00 uur werd een 33-jarige man in de woning door twee mannen mishandeld en beroofd. Hij is met een ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Een van de daders was een bekende van de bewoner, die bij hem op bezoek was. Het slachtoffer vertelde de politie dat hij aan het eind van de middag de man, die hij sinds enkele weken kent, over de vloer kreeg. Enige tijd later meldde een tweede persoon zich in de woning. Kort na diens aankomst werd hij door beide mannen plotseling aangevallen.

Hij kreeg enkele klappen op zijn hoofd en werd ook geschopt. Tijdens de worsteling wisten de overvallers enkele honderden euro's buit te maken. Ze zijn uiteindelijk via de voordeur gevlucht. Een buurman belde de politie.

Het slachtoffer was door de klappen op zijn hoofd erg duizelig. Hij had een bult en meerdere schrammen op zijn hoofd. De recherche stelt een nader onderzoek in, de daders zijn nog spoorloos. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief