Foto: Politie

Man ramt politieauto na achtervolging vanuit Etten-Leur

  Politie

ETTEN-LEUR - Een 40-jarige inwoner van Sint Willebrord is woensdagnacht aangehouden nadat hij een politieauto had geramd en na een achtervolging die in Etten-Leur begon. 


Agenten zagen de automobilist rond 4.20 uur met hoge snelheid over de Grauwe Polder in Etten-Leur rijden. De man reageerde niet op het stopteken en ging er vandoor. Met hoge snelheid en verschillende verkeersovertredingen reed de auto in de richting van Sint Willebrord. Daarbij werden snelheden van meer dan 110 kilometer per uur gemeten binnen de bebouwde kom en de bestuurder negeerde meerdere rode verkeerslichten.

Op de Gagelrijzen in Sint Willebrord kwam de auto met hoge snelheid op de politieauto af. Het politievoertuig stopte en de auto van de verdachte reed er vol gas tegenaan waarna hij wegreed. Andere toegesnelde surveillance-eenheden wisten korte tijd later de 40-jarige inwoner uit Sint Willebrord aan te houden omdat hij zelf tegen een boom aanreed en vast kwam te zitten.

Zijn auto is in beslag genomen. Er is aangifte gedaan van de opzettelijke aanrijding. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief