Een fietser is omgekomen na een aanrijding met een taxi.
Een fietser is omgekomen na een aanrijding met een taxi. (Foto: Perry Roovers / SQ Vision)

28-jarige fietser uit Etten-Leur overleden na aanrijding met taxi in Breda

  Politie

ETTEN-LEUR - Bij een aanrijding met een taxi op de Westerparklaan in Breda is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 28-jarige fietser uit Etten-Leur overleden. 


Het ongeval gebeurde om 03.30 uur. In de taxi zat alleen de chauffeur. Drie fietsers reden ongeveer 50 meter voor de Etten-Leurenaar. Zij hoorden een klap en bekommerden zich direct om het het zwaargewonde slachtoffer en begonnen met reanimeren. Dit werd vervolgens overgenomen door de toegesnelde hulpdiensten, maar de fietser bleek te zijn overleden. Een echtpaar dat kort na het ongeval in hun auto voorbij kwam, bood ook hulp aan. Voor alle betrokkenen is slachtofferzorg ingeschakeld. 

De chauffeur van de taxi, een 21-jarige Oosterhouter, is aangehouden. Hij wordt zaterdag gehoord. Een verkeersanalist is ter plekke gekomen om sporenonderzoek te doen. De taxi is weg getakeld. De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien hoe het ongeval gebeurd is. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES