Foto: Politie

Mannen aangehouden met drugs in auto

  Politie

ETTEN-LEUR - De politie heeft maandagavond in het Zeeuwse IJzendijke twee mannen uit Etten-Leur aangehouden op verdenking van handel in drugs. De mannen liepen tegen de lamp na een forse snelheidsovertreding.


Tijdens een snelheidscontrole met een lasergun op de N61 bij Hoek werd de bestuurder van de auto betrapt op een snelheidsovertreding. Na een volgteken van een motoragent ging de bestuurder er als een haas vandoor. Direct zette de motoragent de achtervolging in, waarbij met hoge snelheid werd gereden. Op een bepaald moment raakte de chauffeur de macht over het stuur kwijt, waarna zijn voertuig tot stilstand kwam tegen een lantaarnpaal.

De 25-jarige bestuurder en de 32-jarige bijrijder raakten niet gewond. In het voertuig lag een plastic zak met hierin 850 gram hennep. Beide mannen zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en de auto en de drugs zijn in beslag genomen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief