Stiefvader en zoon lopen verwondingen op bij ruzie

  Politie

ETTEN-LEUR - Een heftige ruzie tussen een 26-jarige man en zijn 50-jarige stiefvader is zondagnacht dusdanig geëscaleerd dat de politie eraan te pas moest komen. Er werd geslagen, een kopstoot gegeven en gedreigd met een mes. Beide mannen zijn aangehouden voor mishandeling.


De politie kreeg omstreeks 01.10 uur de melding dat in een woning in Etten-Leur de ruzie gaande was tussen het tweetal. Beide mannen hadden elkaar geslagen. De 26-jarige verdachte zou daarbij de partner van zijn moeder een kopstoot hebben gegeven en hebben gedreigd met een mes. Er zou ruzie ontstaan zijn omdat 'de zoon' een joint op wilde steken, terwijl hij net afgekickt was.

Beide mannen liepen letsel op. De oudste verdachte had een bloedende lip en een sneetje in zijn linkerwang. De jongste verdachte had een verwonding op zijn voorhoofd, een blauw oog en eveneens een bloedende lip. Hij werd voor controle na zijn aanhouding eerst met de ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Bezorgers

Omgeving Roosendaal en Bergen op Zoom

Bezorgers

Brabant en Zeeland

Medewerker inpakafdeling

Berkel - Enschot

Monteur (allround & leerling)

Kruiningen

Chauffeur-orderpicker

Moerdijk

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief