De agenten zagen veel gestripte goederen in de woning en tuin.
De agenten zagen veel gestripte goederen in de woning en tuin. (Foto: Rijnhout Media)

Gestolen Vespa aangetroffen bij 50-jarige man uit Etten-Leur

  Politie

ETTEN-LEUR - Een 50-jarige man uit Etten-Leur is dinsdagavond door de politie in een woning in de wijk Grauwe Polder aangehouden. Hij wordt verdacht van de diefstal van een Vespa. 


De politie kreeg dinsdag rond 22.30 uur een melding over een conflict in een woning in de wijk. De politie kwam ter plekke. Daar vertelde de hoofdbewoner dat hij ruzie had gekregen met een vriend die op bezoek was. Hij zou dreigende taal uitslaan. Daarnaast weigerde hij de woning te verlaten. De politie heeft de bezoeker buiten gezet. 

Het viel de agenten op dat er in de woning en in de tuin diverse gestripte goederen lagen. Zo lag er het frame van een fiets, een laptop en scooteronderdelen. Aan de overkant zagen zij een scooter staan. Deze bleek bij navraag gestolen te zijn. In de tuin van de bewoner lag een afdekplaat, die exact paste bij de gestolen Vespa. De bewoner van het huis is aangehouden op verdenking van heling.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief