Foto: Tom van der Put

Supermarkt aan Schoonhout overvallen: dader op de vlucht

  Politie

ETTEN-LEUR - Een supermarkt aan het Schoonhout is zaterdagochtend overvallen. De dader is hierbij op de vlucht geslagen. Hij ging er zonder buit vandoor.


De overval vond omstreeks 07.15 uur plaats toen de supermarktmedewerkers de winkelkarren naar buiten reden. Op dat moment werd een van hen ineens door een man bedreigd met een mes. De overvaller wilde geld zien en liep mee naar binnen. Toen dit niet snel genoeg ging, hield hij het voor gezien en rende zonder buit weg.

De politie is momenteel nog op zoek naar de dader. Via Burgernet is er een signalement van de man verstuurd. Er wordt gevraagd om uit te kijken naar een man van ongeveer 25 jaar oud, met een licht getinte huidskleur. De dader droeg tijdens de overal een grijs-blauwe hoodie met een soort kiplogo van een Franse voetbalclub. Ook droeg hij een zwarte broek. De man is te voet op de vlucht geslagen en is bewapend met een mes.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES